Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά.  Παρασκευή σήμερα και δεν αισθανόμαστε και πολύ καλά. Φάγαμε ελάχιστους ξηρούς καρπούς χθες και μας πείραξαν!!!! Έχουμε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά όλα θα τα ξεπεράσουμε, αφού η δουλειά μας είναι να μπορούμε να ψάχνουμε ακόμη και ....
τους ξηρούς καρπούς που ήδη έχουμε καταναλώσει. Ο διάλογος οδηγεί πάντα σε σωστά συμπεράσματα κι εμείς αυτά θέλουμε. Ακούμε όλες τις πλευρές και θα σχηματίσουμε την άποψή μας την οποία φυσικά και θα δημοσιοποιήσουμε.

- Μπορεί να έχουμε μπροστά μας ένα Σαββατοκύριακο με πολύ ποδόσφαιρο, αλλά μπάλα δεν παίζουμε μόνο στα γήπεδα, αλλά και στα γραφεία και στα σπίτια μας και όπου βρεθούμε.
Επιτρέψτε μας λοιπόν αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο να το αφιερώσουμε σε συζητήσεις , για να μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα κι αν τα καταφέρουμε, να περάσουμε σε μια νέα εποχή για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.

- Οι θέσεις και οι απόψεις μας ήταν πάντα γνωστές και δεν είχαν να κάνουν με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, αλλά ούτε με τα προσωπικά κανενός. Εμείς δεν θα εμπλακούμε ποτέ και για κανέναν λόγο σε παιχνίδια εξουσίας, ούτε και στο παιχνίδι των ρουφιάνων. Ξέρουν ΟΛΟΙ την εκτίμηση που έχουμε στα πρόσωπα των ανθρώπων της ΕΠΣΕ και πως θέλουμε αν είναι δυνατόν να επανέλθει η ηρεμία στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, όχι με την μέθοδο της σιωπής ή του κουκουλώματος, αλλά με την μέθοδο του διαλόγου με στόχο μια νέα προοπτική, χωρίς "να σκοτώνει" ο ένας τον άλλον.

- Η θέση μας είναι καθαρή και δημοκρατική. Το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να κάνει βήματα προόδου και σε καμία περίπτωση δεν θέλει τον αποκλεισμό κανενός. Όλοι χωράνε και όλοι  έχουν να προσφέρουν, κάτω από κανόνες και με στόχο την αναβάθμιση όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε διοικητικό. 
Εμείς είμαστε με την διαφάνεια, τον διάλογο και τις καθαρές θέσεις ΟΛΩΝ. 
Είμαστε με την αξιοποίηση του προσωπικού της ΕΠΣΕ και το τονίζουμε αυτό.
Είμαστε με τους κανόνες ως προς την επιτροπή διαιτησίας και τους διαιτητές.
Είμαστε με τον έλεγχο προς όλους όσους αναλαμβάνουν κάποια καθήκοντα.
Είμαστε με την ενημέρωση και όχι με την απόκρυψη στοιχείων κι θεμάτων.

- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες, μπορεί να μην είχαμε και να μην έχουμε θέση στο ΔΣ της ΕΠΣΕ ή σε κάποια επιτροπή, αλλά έχουμε ενημέρωση και φυσικά ακολουθούμε τον δρόμο του διαλόγου με όλους και στο τέλος, διαμορφώνουμε την άποψή μας. Θα επαναφέρουμε την πρότασή, για μια συνάντηση με τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ παρουσία και των δύο πρώην προέδρων κυρίων Παπακωνσταντίνου και Ψαθά, γιατί πιστεύουμε πως έτσι θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα και θα κερδίσει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε πως η πρότασή μας αυτή την φορά θα γίνει αποδεκτή από όλους.