Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό μήνα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε.  Μπαλίτσα σήμερα και αύριο και ευχόμαστε στις ομάδες της Εύβοιας, που παίζουν στις Εθνικές κατηγορίες καλή επιτυχία. Αύριο στις 15:00 η ΑΡΤΑΚΗ θα υποδεχθεί τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον αναστήσει και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ την ίδια ώρα...
θα υποδεχθούν το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ σ΄ έναν αγώνα ζωής και θανάτου.

- Γιατί να σχολιάσουμε τα όσα είπε ο κύριος Μορίδης, για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; Ότι είχαμε να γράψουμε το γράψαμε και σταματάμε, γιατί δεν θα χάσουμε άλλο χρόνο. Η ομάδα έχει ανθρώπους που την αγαπούν και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο δεν έχει ανάγκη από ψέματα, αλλά από αλήθειες ΤΕΛΟΣ.

- Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ θα υποδεχθεί σήμερα την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και ακούσαμε τον Μανώλη Βέττα να λέει πως ίσως ο κ. Καλλιμάνης θελήσει να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές και να τους προφυλάξει από τραυματισμούς και κάρτες. Εμείς πιστεύουμε πως ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ δεν θέλει να χάνει και ο αγώνας με το Κύπελλο είναι στις  12  Φεβρουαρίου και όχι στις 5. Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ έχει ενισχυθεί σημαντικά και αν κερδίσει τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ θα μειώσει την διαφορά στου 33 βαθμούς. Αυτό και μόνο ούτε για πλάκα δεν το θέλει ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ, αλλά οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση, δεν θέλουν να χάνουν και θέλουν να έχουν καλή ψυχολογία ώστε να πάνε και στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΛΗΛΑ. Αυτή είναι η άποψή μας.

-  Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα σ΄ έναν άνθρωπο ο οποίος περιμένει δικό μας τηλεφώνημα. Αγαπητέ εμείς πριν γράψουμε οτιδήποτε, σου τηλεφωνήσαμε, αλλά δεν απάντησες και οι λόγοι είναι γνωστοί και έχουν να κάνουν με τις επιλογές σου.  Τώρα που έχεις τελειώσει με τις επιλογές σου, εμείς δεν έχουμε λόγους να σου τηλεφωνήσουμε. Την Κυριακή να ξέρεις πως η διαιτησία θα παίξει 50 - 50 και μην ακούς της μαλακίες κανενός. Ο αντίπαλος έχει πρόεδρο κολλητό του Μελισσανίδη και είναι γνωστό σε όλους. Ο διαιτητής είναι από τα παιδιά που παίζουν 50 - 50 και δεν θα σας αδικήσει. Παίξτε μπάλα και κερδίστε. Όλα τ΄ άλλα είναι τα γνωστά που κάποιοι κυκλοφορούν για να παραμυθιάζουν τους πάντες.

- Ο Τσαραντάνης είναι προπονητής στις ΑΒΑΝΤΔΕΣ για τον αγώνα με το Μεσολόγγι και μόνο, αφού του ζητήθηκε να βοηθήσει. Πιθανότατα μετά τον αγώνα ν΄ ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας θα είναι την Κυριακή στον αγώνα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ. Το όνομα αυτού Μιχάλης και θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή. Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ξεκίνησαν με τον κ. Νίκα και στόχο την έξοδο στην Ευρώπη (!!!) ο στόχος χάθηκε νωρίς και περάσαμε στην αλλαγή προπονητή. Σειρά είχε ο κύριος Μωϋσιάδης ο οποίος με την σειρά του έλυσε την συνεργασία και ως υπηρεσιακός ανέλαβε ο κ. Τσαραντάνης και θ΄ ακολουθήσει ο κύριος Μιχάλης και όλα αυτά με στόχο την παραμονή.