Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Είχαμε αλλαγή προπονητή στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, αλλά το κυριότερο είναι πως είχαμε και δική μας δικαίωση στα όσα είχαμε πει σε μια συνέντευξη τύπου. Θυμόμαστε ακόμη την απάντηση των διοικούντων και δυστυχώς η απάντηση δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα. Τα γράφουμε αυτά γιατί είχαμε δίκιο όταν λέγαμε δημόσια κάποιες αλήθειες και μας έλεγαν πως κάποιοι δεν έχουν θέση....
στην ομάδα. Κύριοι της διοίκησης, τι άλλαξε; Γιατί επιστρέψατε  στο παρελθόν για το οποίο είχατε πει πολλά; Ο λόγος σ΄ εσάς.

- Κάποια πράγματα μας ενοχλούν γιατί δεν θα θέλαμε να συμβούν και στα παιδιά μας. Εμείς τα παιδιά που είναι στον αθλητισμό τα σεβόμαστε όπως και το κάθε παιδί και δεν δεχόμαστε κανενός είδους μαγκιά εναντίον τους. Δεν θα κρατήσουμε ποτέ μυστικό αν κάποιος προσπαθήσει να περάσει άλλα πράγματα προς τους αθλητές και τις αθλήτριες. Συμβιβασμός σ΄ αυτό το θέμα δεν υπάρχει και το δηλώνουμε καθαρά.

- Κάτι που το ξεχάσαμε. Κάποιοι "επαγγελματίες" δημοσιογράφοι στην τότε συνέντευξη τύπου των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ αντέδρασαν σ΄ αυτά που λέγαμε, ως πάτρωνες της διοίκησης και είπανε πως αυτά είναι παρελθόν και η διοίκηση το παρελθόν το τελείωσε και κοιτάζει μπροστά!!! Ας πάνε τώρα να λουστούν το παρελθόν με το οποίο η διοίκηση  είναι αγκαλίτσα. Περαστικά σας κύριοι.

- Είναι τρελό αλλά συμβαίνει. Ο άνθρωπος δεν έχει ούτε Ιερό ούτε Όσιο. Συζητάει ακόμη και τώρα με ποδοσφαιριστές για να τους πάρει σε μια ομάδα από την οποία αποτελεί παρελθόν εδώ και πολύ καιρό. Το χειρότερο είναι πως έβαλε στο τρυπάκι και άλλον άνθρωπο στον οποίο υποσχέθηκε θέση προπονητή, αλλά και ραδιοφωνατζή ο οποίος θέλει "να φουσκώσει" πολύ!!! 

- Δεν ενοχλήσαμε κανένα μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ και φυσικά ούτε το προσωπικό της Ένωσης, γιατί ξέρουμε να κρατάμε τον λόγο μας και να μην κάνουμε κωλοτούμπες. Σε λίγες μέρες θα γράψουμε κάποια πράγματα, για ν΄ αποδείξουμε πως μπορούμε να μαθαίνουμε πολλά, χωρίς να ενοχλούμε τα μέλη του ΔΣ και το προσωπικό της Ένωσης..