Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

   Η Ε.Π.Σ. Ευβοίας πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα σωματεία της Βορείου Ευβοίας τη Δευτέρα 27/01/2020 στην καφετέρια "ΑΙΓΛΗ" στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας.
   Η Ένωση εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση απο τον πρόεδρο Γιάννη Ρέτσα , τον γραμματέα Γιώργο Πίσχινα, τον Β΄αντιπρόεδρο Γιώργο Αλαφάκη και τα μέλη Γιάννη Λάμπρου , Άγγελο Μισιρλή (αντιδήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού), Λευτέρη Κατσαντώνη και Δημήτρη Πανταζή.
   Παρούσα και η αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Χρύσα Μαργαρίτη.
  Τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της πίτας οι βορειοευβοιώτες ....
περιφερειακοί σύμβουλοι Μαρία Αναγνώστου (κόρη του αείμνηστου προέδρου της ομάδας της Ιστιαίας) και Ανδρέας Τσουλιάς ,καθώς και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού κ. Ανδρέου Γεώργιος.
   Παρούσα και η πρώην Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου.
  Μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό του προέδρου της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ κ. Ρέτσα , ακολούθησε διάλογος και συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της Βορείου Ευβοίας.
  Το κλίμα καθ ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν εξαιρετικό και τα σωματεία ευχαρίστησαν τη διοίκηση γι' αυτή την πρωτοβουλία.
  Απο τα 20 σωματεία της περιοχής, παραβρέθηκαν 18 και το τυχερό νόμισμα - φλουρί που αντιστοιχούσε σε 250 ευρώ κέρδισε η ομάδα       Ο.Π. ΑΙΔΗΨΟΥ.
  Κληρώθηκαν επίσης άλλες 6 ομάδες που κέρδισαν από 4 μπάλες. Οι παραπάνω ομάδες είναι: ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ , ΑΣ ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ , ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2005 , Α.Ο ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΓΟΥΒΩΝ , ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ & ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ , ΑΕΚ Ν.ΠΥΡΓΟΥ . Όλες οι υπόλοιπες ομάδες πήραν δώρο από 1 μπάλα.
  Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του σωματείου  "Α.Σ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ " κ. Χατζηκωνσταντίνου Κων/νο , για την αθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στον αγώνα με την ΑΕΚ Ν.ΠΥΡΓΟΥ . Την τιμητική πλακέτα απένειμε το μέλος του ΔΣ της Ε.Π.Σ Ευβοίας και Αντιδήμαρχος Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού κ. Μισιρλής Άγγελος.