Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν θα σχολιάσουμε καθόλου τα όσα είπε ο κ. Μορίδης γιατί τα έχει πει πολλές φορές και απλά τώρα "αγοράζει" χρόνο για να λέει τα όσα θέλει να πει, για να βγάλε\ι λάδι τον εαυτό του και αμόρφωτους, και χαμηλής νοημοσύνης ακόμη και τους συνομιλητές του. Ας τον έχει καλά ο Θεός κι ας αφήσει...
ήσυχο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Πείτε όσα θέλετε, αλλά δεν θα μας οδηγήσετε εκεί που θέλετε. Έχουμε την δική μας άποψη για τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ και δεν κάνουμε κωλοτούμπες. Εμείς γνωρίσαμε τα μέλη ως φίλους και ως μια παρέα  και έτσι θέλουμε να τους βλέπουμε. Δεν μας ενδιέφερε ποτέ το τι λέει ο καθένας τους για μας. Εμείς διπρόσωποι δεν θα γίνουμε. Δεν είμαστε με τον Παπακωνσταντίνου, δεν είμαστε με τον Ρέτσα, δεν είμαστε με τον Πίσχινα. Εκτιμούσαμε και εκτιμάμε τον καθένα χωριστά και δεν τους θέλουμε να είναι μεταξύ τους στα χαρακώματα. Άλλοι είναι αυτοί που παριστάνουν τον φίλο με τον καθένα χωριστά και τους ξέρουν όλοι. Εμείς σταθερά και με σεβασμό απέναντι σε όλους. Δεν μας ενοχλεί καθόλου το παρασκήνιο, το οποίο θέλει τα μέλη του ΔΣ να μην μιλάνε μαζί μας!!!

- Γιατί πρέπει ο καθένας να χρεώνει σ΄ εμάς τις δικές του αποτυχίες; Τι φταίμε εμείς αν μια ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει; Τι φταίμε εμείς αν κάποιοι πετάνε στα σύννεφα και μετά τρώνε φάπες;  Ας το καταλάβουν μια και καλή. Εμείς έχουμε άλλη πολιτική και άλλη φιλοσοφία. Δεν κολλάμε σε θέσεις και δεν μένουμε σ΄ αυτές όταν δεν πάμε καλά. 

- Χάρηκαν κάποιοι για μια εισήγηση η οποία θέλει τον ΠΑΟΚ εκτός πρωταθλήματος!! Ο ΠΑΟΚ είναι ένας κύριοι και η χαρά σας θα κρατήσει πολύ λίγο. Ξέρετε όλοι πολύ καλά πως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟ και ΑΕΚ έχουν μια προϊστορία σε παραμάγαζα και ομάδες δορυφόρους. 

- Δεν είμαστε μισθωτοί σε καμία ομάδα και το τονίζουμε αυτό, για να σταματήσουν κάποιοι ρουφιάνοι να παριστάνουν τους παράγοντες, έστω κι αν απλά κουβαλάνε τσάντες και νερά.
Κύριοι, γιατί κάνετε όσα κάνετε και μετά βάζετε την ουρά κάτω από τα σκέλια;;;