Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

....σουτάκια

- Τα καλά και συμφέροντα, θέλει να ζήσει ο καθένας και καλά κάνει, αλλά να μάθει να τα υποστηρίζει κάνοντας την δουλειά του  κι όχι να τα διεκδικεί "θάβοντας" τους άλλους. Αυτά για τους τύπους οι οποίοι δεν τα καταφέρνουν και δεν θα ....
παραδεχθούν ποτέ πως απέτυχαν, φορτώνοντας την αποτυχία στους άλλους.

-Εμείς αποδείξαμε πως μπορούσαμε να ρίξουμε νερό στο κρασί μας στο θέμα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, με κάποιες προϋποθέσεις και έτσι βρεθήκαμε να παρακολουθούμε την ομάδα. Όταν διαπιστώσαμε πως τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και στην ομάδα άρχισαν τα παρατράγουδα μείναμε μακριά, όχι γιατί φοβόμασταν κάτι, αλλά επειδή δεν θέλαμε να περάσουμε ούτε δίπλα από αυτούς που βλάπτουν σοβαρά την ομάδα. Δυστυχώς η ομάδα από εκεί που ήθελε να κοιτάει ψηλά, έφτασε στα χειρότερα. Που ακούσθηκε προπονητής να ξεσηκώνει τις κοπέλες ώστε να πιέσουν για να επανέλθει στην ομάδα; Που ακούσθηκε οι κοπέλες να βάζουν βέτο για προπονητή; Όταν διοικείς μια ομάδα, δεν κάνεις συμβιβασμούς και δεν υποκύπτεις σε πιέσεις. Όταν το κάνεις, χάνεις το παιχνίδι και οι διοικούντες τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ το έχασαν.

- Επειδή εμάς εύκολα μας παρεξηγούν θα γράψουμε κάτι. Ο κ. Γιάννης Μωυσιάδης είναι προπονητής και τελευταία ήταν στον πάγκο  των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ. Έχουμε την άποψή μας για τον κ. Μωϋσιάδη και την δουλειά του και την γνωρίζει. Ας μας επιτρέψει όμως να γράψουμε πως εύκολα κι χωρίς να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ξεκινάει κάποιες συνεργασίες, οι οποίες δεν καταλήγουν πουθενά.
Αυτό συνέβη όταν ανέλαβε τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, όταν ανέλαβε τον ΜΙΑΟΥΛΗ Φύλλων, όταν ανέλαβε τον ΕΥΒΟΪΚΟ Αγίου Νικολάου κι τελευταία της ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ. Υπήρχαν οι προϋποθέσεις, Εκ του αποτελέσματος  λέει ο κ. Μωϋσιάδης πως θα κριθεί ένας προπονητής και θα συμφωνούσαμε, αν όταν αναλαμβάνει, υπάρχουν και οι προϋποθέσεις. Σταματάμε εδώ, σεβόμενοι ακόμη και τον καφέ που ήπιαμε μαζί και δεν θέλουμε να τον πικράνουμε.  Θα γράψουμε κάποια στιγμή το τι συνέβη σ΄ αυτή την διαδρομή του κυρίου Μωϋσιάδη και γιατί εμείς θα του λέγαμε να μην προχωρήσει σε αυτές τις συνεργασίες αν μας ρωτούσε.