Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

....σουτάκια

- Καλημερούδια στον φίλο μας ο οποίος έχει ως δεδομένο την αλλαγή προπονητή σε ομάδα της Α΄ Κατηγορίας στην Εύβοια. Σήμερα λέει θα γίνει η αλλαγή και μας βάζει και στοίχημα!! Να κάνουμε τόσο μεγάλο λάθος;;; Γιατί ν΄ αλλάξει προπονητή η ομάδα και μάλιστα μεσοβδόμαδα;;  Έτσι κι αλλιώς, η ομάδα παίζει εκτός έδρας και αν πάρει θετικό αποτέλεσμα ....
ο προπονητής μπορεί να γίνει μέχρι και ήρωας....

- Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλει ένα ακόμη πρωτάθλημα στα χαρτιά και προσπαθεί να πείσει πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ή να του αφαιρέσουν βαθμούς!!! Αλήθεια πόσο νόμιμη ομάδα είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όταν ο Μαρινάκης δεν έχει δικαίωμα ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και συμμετέχει ακόμη και σε συναντήσεις με ΕΠΟ, Πολιτεία κλπ; Κάντε ότι θέλετε κύριοι αρμόδιοι, αλλά να ξέρετε πως ο ΠΑΟΚ κερδίζει στα γήπεδα και έχει γίνει ο εφιάλτης σας.

- Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ δείχνουν να έχουν τρικυμία κι εμείς το είχαμε προβλέψει. Λυπούμαστε αλλά δεν θέλουμε για πολλούς λόγους να γράψουμε λεπτομέρειες, αφού πριν 2 - 3 χρόνια, αυτή η ομάδα έζησε μια απίστευτη κατάσταση και όλα δείχνουν πως για κάποιους λόγους, τα θέματα του χθες, υπάρχουν και σήμερα. Ευχόμαστε η ομάδα να μην οδηγηθεί σε χειρότερες καταστάσεις.