Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πέμπτη σήμερα και φτάνουμε σιγά σιγά στο πρώτο Σαββατοκύριακο με ανοιχτά τα καταστήματα εστίασης. Ο καιρός πάντως δεν βοήθησε, αλλά δεν βοήθησαν και οι .....
άδειες τσέπες όλων, ώστε να γεμίσουν τα καφέ και οι ταβέρνες. Προσέχουμε πάντως. Κρατάμε αποστάσεις και δεν πάμε εκεί που οι επιχειρηματίες δεν τηρούν τα μέτρα.

- Μετά και την επιστολή της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ προς την ΕΠΟ και την προτροπή ναα τα βρούνε με Αυγενάκη και κυβέρνηση, όλα δείχνουν πως στην ΕΠΟ θα έχουμε εκλογές  αργότερα και πάντως όχι τον Ιούλιο που ήθελε ο Γραμμένος και η παρέα του.

- Πάντως στην ΕΠΣ Εύβοιας δεν έχουμε εκλογές και αυτό δίνει μια άνεση σε όλους, αλλά τα παρατράγουδα δεν σταμάτησαν. Προπονητής προσπαθεί να πείσει ποδοσφαιριστές να πάνε στην ομάδα που θα πάει και ο ίδιος και τους λέει πως η ομάδα θ΄ ανέβει κατηγορία, αφού έχει την διαβεβαίωση από το ΔΣ της ΕΠΣΕ!!! Αυτά ακούμε και μετά γράφουμε για κωλοτούμπες.

- Φανταστείτε τι θα γίνει αν τελικά στις εκλογές της ΕΠΟ ψηφίσουν όλα τα σωματεία της ΕΠΣ Εύβοιας. Φανταστείτε επίσης, αν θα έχουμε και υποψήφιο από την Εύβοια!!! Δεν είναι απίθανο αυτό και εμείς πιστεύουμε σε αυτό το σενάριο.

- Θυμάται κανείς έναν τύπο ο οποίος έλεγε και ξανάλεγε πολλά εναντίον υπαλλήλων της πολεοδομίας, τους οποίους κατηγορούσε, γιατί δεν προχωρούσαν σε καταγραφή παρανομιών σε οικοδομές; Θυμάται κανείς που κατηγορούσε τις υπηρεσίες που δεν εισέπρατταν τα πρόστιμα από πολεοδομικές παραβάσεις;;; Τώρα φτάσαμε στο "δάσκαλε που δίδασκες και νόμους δεν κρατούσες"!!!