Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα κι να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας.Τώρα πλέον οι κύριοι Τσιόρδας και Χαρδαλιάς μας άφησαν ελεύθερους και μπορούμε να πάμε όπου γουστάρουμε, ακόμη και στο σχολείο για μάθημα και μετά για καφέ!!! Τι καταλάβατε εσείς που φωνάζατε; Τώρα θα θέλετε....
λεφτά, αφού θα πρέπει να πληρώνετε για καφέ, φαγητό, βενζίνες κλπ. 

- Τι έγινε πάλι με τα σενάρια για την αναδιάρθρωση; Μας τηλεφώνησε το βράδυ ένας φίλος, από ομάδα Β΄ Κατηγορίας και μας είπε: "Τελικά μήπως δεν είναι για γέλια η πρόταση για να υπάρξει μόνο Α΄ κατηγορία με 4 ή 5 ομίλους να τελειώνουμε";;;;; Για να γελάσουμε το γράψαμε πριν καιρό αυτό και κοίτα να δεις που κάποιοι αυτό θέλουν...

- Εμείς είδαμε με καλό μάτι την δημιουργία της Α2 και στηρίζουμε αυτή την πρόταση, αφού θα ικανοποιήσει και τους Βόρειους οι οποίοι θ΄ αναβαθμισθούν, όπως αναβαθμίσθηκαν και οι ομάδες της πρώην Δ΄ Εθνικής η οποία άλλαξε ονοματάκι και τώρα την λένε Γ΄ Εθνική!!! Η ουσία πάντως δεν αλλάζει, αφού το θέμα είναι οικονομικό.

- Ακούμε τους Βόρειους να θέλουν την Α΄ Κατηγορία σε 2 ομίλους, για να χωρέσουν όλοι επειδή όπως λένε, θα μειωθούν τα έξοδα!!! Κύριοι έλεος. Όποιος θέλει να παίζει στην Α΄ Κατηγορία, να είναι έτοιμος και οικονομικά και όχι να ζητάει  να κόψουν φέτες την κατηγορία για να γλυτώσει μια ομάδα κάποια ευρώ. Ας πληρώσει  λιγότερα για μεταγραφές.

- Για το θέμα του καταστατικού της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ τα έχουμε ξαναγράψει. Μπορεί να μην είναι σωστό το 11 σταυροί υποχρεωτικά, αλλά την ευθύνη την έχουν οι εκπρόσωποι των Σωματείων που ψηφίζουν και το ότι δεν υπάρχουν στην ουσία αντίπαλοι. Στις τελευταίες εκλογές ένας ήταν "αντίπαλος" και πάτωσε στην κυριολεξία. Κανείς δεν απαγορεύει την δημιουργία και άλλου ψηφοδελτίου και κανείς δεν απαγορεύει την υποψηφιότητα κάποιων στο κοινό ψηφοδέλτιο.

- Δίκιο έχει ο κ. Παναγιώτης Σταυρόπουλος ο οποίος χαρακτηρίζει άδικο το να δημιουργηθεί Α2 κατηγορία, αφού όπως λέει έτσι οι ομάδες που θα είναι στην Β΄ θα πρέπει να ανέβουν πλέον δύο κατηγορίες για να βρεθούν στην Α΄!!! Κύριε Σταυρόπουλε, συμφωνούμε, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δεν μπορεί να βρεθούν στην Α΄ κατηγορία, ομάδες από την 3η  και 4η θέση στην Β΄ κατηγορία.