Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

....σουτάκια

- Τελικά, καλά θα κάνουν τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ να εφαρμόσουν την προκήρυξη των πρωταθλημάτων και να τελειώνουμε, αφού όλοι θέλουν ν΄ ανέβουν κατηγορία και να πάνε στην Α΄.  Γιατί να χαλάνε τις καρδιές τους και να βάζουν μπελάδες στο κεφάλι τους; Ανεβαίνουν 4 από την Β΄ Κατηγορία στην Α΄ και 3 από την Γ΄ στην Β΄ Κατηγορία και ....
τελειώσαμε.  Κύριε Ρέτσα, κύριε Πίσχινα κύριοι του ΔΣ, έτσι κι αλλιώς από κάποιους "θα τα ακούσετε". Στείλτε τους να κάνουν παράπονα στον Τσιόδρα και στον Χαρδαλιά.

- Λοιπόν να τελειώνουμε. όποιος δεν έχει χρήματα για να είναι στην Α΄ Κατηγορία, ας δηλώσει συμμετοχή στην Β΄ και ν΄ ανέβει στην θέση του ο επόμενος. Δεν είναι δυνατόν να υποβαθμίσουμε την Α΄ Κατηγορία για ν΄ ανέβουν σ΄ αυτή όλοι.

- Όσο γι΄ αυτούς που λένε  πως με το ίδιο σκεπτικό θα πρέπει να υποβιβαστούν και όλες οι ομάδες που ήταν κάτω από την ζώνη, στους δύο ομίλους της Β΄ κατηγορίας τους λέμε πως αυτές μπορούν να σωθούν αν οι όμιλοι γίνουν 3. Να μην ξεχνάτε πως και στην Γ΄ Εθνική θα σωθούν κάποιες ομάδες εξ αιτίας της αναδιάρθρωσης όπως ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.