Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Το πρώτο δια ζώσης Δ.Σ. μετά τα μέτρα για τον covid 19 πραγματοποίησε ο Σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων.

Το Δ.Σ. κάνοντας τον απολογισμό για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης από την πλευρά των εργαζομένων στην Τ.Α. και ιδιαίτερα στο Δήμο Χαλκιδέων, νοιώθει την ανάγκη να εκφράσει την υπερηφάνεια του για την ανταπόκριση των υπηρεσιών του Δήμου μας, σε όλα τα επίπεδα και ιδιαιτέρως σε ευαίσθητους τομείς όπως η καθαριότητα, το εργοτάξιο και γενικά οι τεχνικές υπηρεσίες η διοίκηση και οι οικονομικές υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση του πολίτη, καθώς και τις κοινωνικές υπηρεσίες όπως συσσίτια παντοπωλείο με αιχμή ....
του δόρατος το Βοήθεια στο σπίτι.
Για μια ακόμη φορά αποδείξαμε και συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε ότι βάζοντας το καθήκον πάνω  από την προσωπική και οικογενειακή ασφάλεια, ξεπερνώντας τους φόβους μας ,με αίσθημα ευθύνης αντιμετωπίσαμε μια δύσκολη κατάσταση απαντώντας σε όλους αυτούς που με πάθος έχουν ένα κρυφό πόθο γιατί άραγε ???? να ξεπουλήσουν ότι ποιο ισχυρό έχει μείνει στον πολίτη την τοπική αυτοδιοίκηση τους Δήμους του…..!!!!! 
Και όλα αυτά βέβαια με πενιχρά μέσα με αμφιβόλου καταλληλότητας οχήματα και μηχανολογικό εξοπλισμό, με απαράδεκτους χώρους εργασίας. Αντιμετωπίσαμε  μια πανδημία  και συνεχίζουμε  περίσσιο θάρρος και θράσος θα λέγαμε, γιατί αν ένας εργαζόμενος από οποιαδήποτε αντίστοιχη υπηρεσία από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης ερχόταν να εργαστεί σε ανάλογες συνθήκες ακόμη θα έτρεχε …….!!!!!!!!!!!!  
Για μια ακόμη φορά δηλώνουμε περήφανοι που τα καταφέραμε και βγαίνοντας από την καραντίνα αρχίζουμε πάλι τον αγώνα μας για μια καλύτερη Τοπική Αυτοδιοίκηση , ένα Δήμο που θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο δημότη, για μια εργασιακή συνθήκη που θα ταιριάζει με την αξιοπρέπεια το θάρρος και την περηφάνια μας!!!!!!
Σας καλούμε να τα διεκδικήσουμε μαζί!!!!!!!!!!!!