Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Η άποψή μας

Πολλοί είναι αυτοί που είναι ενάντια στο μητρώο που θέλει ο Αυγενάκης, αλλά δεν έχουν δίκιο. Όταν το θέμα τελειώσει θα διαπιστώσουν πως θα μπει μια τάξη στα πράγματα και δεν θα κάνει ο καθένας ότι θέλει. Θα διαπιστώσουν πως τα μέλη ενός συλλόγου είναι μέλη και αποφασίζουν για το ποιοι θα διοικήσουν τον Σύλλογο, οι προπονητές είναι προπονητές και οι παράγοντες, παράγοντες για τον σκοπό του Σωματείου τους.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, γιατί άραγε οι παραχωρήσεις....
αθλητικών εγκαταστάσεων να εξυπηρετούν συμφέροντα; Γιατί τα συμφέροντα ιδιωτών να τα χρηματοδοτούν οι δημότες;;;;;
Γιατί να υπάρχουν Σύλλογοι σφραγίδες και να διαμορφώνουν καταστάσεις;
Τι ζητάει ο Αυγενάκης και είναι δύσκολο να το έχουν οι σύλλογοι;
Δεν έχουν καταστατικό; Δεν έχουν μέλη; Δεν έκαναν νόμιμα εκλογές; Δεν έχουν νόμιμες διοικήσεις; Δεν έχουν συμβάσεις με τους προπονητές; Δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό; Δεν έχουν τα βιβλία τους; Δεν έχουν ΑΦΜ και ενημερότητα;
Τι είναι λοιπόν αυτό που δεν έχουν; Γιατί εδώ και χρόνια, όταν τους έλεγαν να τακτοποιήσουν τα πάντα δεν το έκαναν;
Ας μη γελιόμαστε. Καλά κάνουν όλα τα σωματεία και έχουν απαιτήσεις από τους δήμους, τις περιφέρειες και το κράτος γενικότερα, αλλά πρέπει να ξέρουν πως έχουν και υποχρεώσεις.
Επειδή στην αρχή η ΕΠΟ, ο ΣΕΓΑΣ και άλλες ομοσπονδίες δεν ήθελαν να στείλουν στοιχεία στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όλοι διαπιστώνουμε πως τις τελευταίες μέρες, τα γύρισαν και στέλνουν τα στοιχεία που ζητήθηκαν.
Κυρίες και κύριοι παράγοντες κλπ, είναι η ώρα να γίνουν όλα όπως πρέπει.