Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Παρασκευή σήμερα και θα πρέπει να ομολογήσουμε πως ο καιρός δεν βοήθησε ώστε να ξεχυθεί ο κόσμος στις παραλίες και στα καφέ, αλλά που θα πάει, θα....
έρθει και η καλοκαιρία.

- Δύσκολη μέρα η σημερινή, αλλά θα την ξεπεράσουμε κι αυτή όπως ξεπεράσαμε και πολλές άλλες. Από την Δευτέρα 1 Ιουνίου κάτι αλλάζει και για μας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους που έκαναν υπομονή και έμειναν κοντά μας για να συνεχίσουμε μαζί για τα επόμενα χρόνια. Περάσαμε δύσκολα, αλλά ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια και τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο ξεκίνημα με παλιούς και νέους συνεργάτες.

- Στο χώρο της ενημέρωσης θα συνεχίσει να υπάρχει το apopsignomi.blogspot.com όπως υπάρχει μέχρι σήμερα από το 2008 και με το ίδιο ύφος. Παράλληλα η ενημέρωση θα έχει και άλλη μορφή εκτός από αυτή στο apopsignomi.blogspot.com. Όλα αυτά και όχι μόνο, θα τα δείτε σύντομα.

- Ειδική συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου Χαλκιδέων θα έχουμε, με μοναδικά θέματα τα σκάνδαλα για τα 400.000 ευρώ για πετρέλιο προς ΦΟΣΔΑ και τα "χαμένα" μηχανήματα. Θα έχει ενδιαφέρον η συνεδρίαση, αλλά το περισσότερο ενδιαφέρον θα έχει το γραφείο του ανακριτή.

- Ηρεμία και ψυχραιμία το Σαββατοκύριακο, γιατί η Δευτέρα μπορεί να σας προκαλέσει ναυτία, σφίξιμο στο στομάχι και πολλά άλλα. Πάντως για καλό και για κακό, το ΔΣ της ΕΠΣΕ θα συνεδριάσει σε αίθουσα του Ενωσιακού.