Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης και όπου δε κατέστη εφικτό δια περιφοράς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Ευβοίας την Τετάρτη 20/5/2020 και αποφάσισε τα εξής:

Συνεχίζεται μέχρι νεωτέρας η αναστολή λειτουργίας των γραφείων της Ένωσης με βάση την απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας.
Με ομόφωνη απόφαση επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες Α', Β' και Γ' κατηγορίας, όπως είχαν διαμορφωθεί στη διακοπή των πρωταθλημάτων, με βάση την απόφαση της Ε.Π.Ο.
Αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί την 1/6/2020 και ώρα 18.00 πριν το ....
επόμενο Δ.Σ. η κλήρωση για την ανάδειξη του κυπελλούχου Ευβοίας, που θα εκπροσωπήσει την Ένωσή μας στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος ης νέας αγωνιστικής περιόδου με την παρουσία δύο εκπροσώπων από κάθε ομάδα.
Συζητήθηκε η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της περιόδου που διακόπηκε λόγω της πανδημίας. Αφού τοποθετήθηκαν όλα τα μέλη του Δ.Σ., υπήρξε σε μεγάλο βαθμό ταύτιση απόψεων και κοινή επιθυμία όλων να τηρηθεί η αρχική προκήρυξη στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Η απόφαση του Δ.Σ. για την αναδιάρθρωση θα ανακοινωθεί στο επόμενο Δ.Σ.