Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Τέλος από τις οθόνες της τηλεόρασης ο καθηγητής κ. Τσιόδρας και να του πούμε κι ένα ευχαριστώ, αφού μαζί του ζήσαμε περίπου 3 μήνες και ήταν κύριος. Του ευχόμαστε να ...
παραμείνει πάντα σοβαρός και μαζί με τους συνεργάτες του να καθοδηγούν σωστά την κυβέρνηση και να βοηθούν τον Ελληνικό λαό.

- Τι έπαθαν οι εξυγιαντές της ΕΠΟ; Τι σφαλιάρα τους έστειλε η ΦΙΦΑ; Τελικός νικητής ο Αυγενάκης ο οποίος τελικά έλεγε αλήθεια, πως είχε ενημερώσει ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ. Τώρα τι λέει η παρέα Γραμμένου; Βρέθηκαν στην ΕΠΟ επειδή το ήθελαν ο Κοντονής, ο Βασιλειάδης, ο Σαββίδης και ο Μελισσανίδης με τον Αλαφούζο και τώρα τους πονάει ο Αυγενάκης; Τι λέει ο Αυγενάκης; Να ψηφίζουν όλα τα Σωματεία και όχι μόνο ο πρόεδρος της κάθε ΕΠΣ και κάποιοι άλλοι. Δημοκρατικό δεν είναι το σύστημα;

- "Αναστήθηκε" ο Βγενόπουλος. Έγραψε κάποιος Κύπριος πως τελικά ο Βγενόπουλος δεν είχε πεθάνει και πως την είχε κοπανήσει στην Βραζιλία, όπου τον βρήκε ο κορονοϊός και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Έγραψε μάλιστα πως ήδη είχε επικοινωνήσει ο Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Βραιλίας και πως του ζήτησε να του στείλει πακέτο τον Βγενόπουλο! Το θέμα δεν σταματά εδώ. Το πήρε η γνωστή κυρία πρώην δήμαρχος στην Εύβοια και το ανέδειξε για να "χτυπήσει" τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, αφού είναι φανατική ΣΥΡΙΖΑία και οπαδός του Αλέξη.
Τώρα επειδή δεν βρήκετην δύναμη να ζητήσει συγνώμη, μας λέει πως τα πήρε ο Κύπριος για να διαψεύσει αυτά που έγραψε!!!! 

- Διαβάστε τι μας είπανε για την επιχορήγηση των ΕΠΣ από την ΕΠΟ. Το κράτος, αλλά και η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ, δίνουν πολλά χρήματα στην ΕΠΟ, αλλά αυτή δεν δίνει ούτε 1 ευρώ στις ΕΠΣ και τα ερασιτεχνικά σωματεία. Βρήκε ένα κόλπο για να μην δίνει χρήματα, "αλλά να δίνει"!!!!

- Οι ΕΠΣ δεν δίνει στην ΕΠΟ ποσοστά από το χαράτσι που έχει επιβληθεί για τα δελτία των ποδοσφαιριστών, για τις μεταβολές, για παράβολα κλπ, αλλά τα παρακρατεί και έτσι είναι σαν να παίρνει επιχορήγηση!!!!! Πληρώνουν δηλαδή για να βγάζει τα λειτουργικά της η κάθε ΕΠΣ, τα σωματεία!!!!! Ο κάθε ερασιτέχνης παράγοντας, πληρώνει τα πάντα και γι΄ αυτό δεν πρέπει να τα φορτώνουμε όλα στο κράτος. Να εξηγηθούν όλα αυτά στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΕ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να διεκδικήσουν χρήματα από την ΕΠΟ και να μπει τέλος στα χαράτσια.