Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου,το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ,πραγματοποίησε συνάντηση με το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας ,στη συνεδρίαση του τη Δευτέρα 06/07/2020 και ώρα 18:30 στα γραφεία της Ένωσης.
  Ο Σύνδεσμος εκπροσωπήθηκε απο τον πρόεδρο κ. ΠΑΝΟ ΤΟΚΠΑΣΙΔΗ και τον Α΄Αντιπρόεδρο κ.ΝΙΚΟΛΑΟ ΡΟΓΚΑ.
  Στα πλαίσια της συνεργασίας.....
και της προσπάθειας για την ποιοτική αναβάθμιση των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου,συζητήθηκαν θέματα κοινής αρμοδιότητας ,έγινε ανταλλαγή απόψεων ,υποβλήθηκαν προτάσεις κ.λ.π
  Στην εν λόγω συνεδρίαση ,το Διοικητικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφαση ...του και αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τις υπηρεσίες που προσέφερε,έκανε δεκτή την παραίτηση του κύριου ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ από τη θέση του ταμία της Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ.
  Τη θέση του ταμία ανέλαβε ο κύριος ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ,ενώ τη θέση του αναπληρωτή γενικού γραμματέα που κατείχε ο κύριος Ι.ΛΑΜΠΡΟΥ ,ανέλαβε ο κύριος ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ.Οι υπόλοιπες θέσεις παραμένουν ως έχουν.
  Τέλος ,ολοκληρώθηκαν και εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις για τα πρωταθλήματα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου ,οι οποίες άμεσα, θα κοινοποιηθούν στα σωματεία.