Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να προσέχετε την υγεία σας. Προσοχή γιατί η έκθεση στον ήλιο, δημιουργεί προβλήματα στους ανθρώπους κάθε ηλικίας. Καλή η θάλασσα, τα μπάνια και τα παιχνίδια στις παραλίες, αλλά πρέπει να ...
προσέχουμε πολύ.

- Χθες Σάββατο είχαμε τους αγώνες στίβου Κ18 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και όλα πήγαν πολύ καλά αγωνιστικά, αλλά και στο θέμα της οργάνωσης. Παρακολουθήσαμε τους αγώνες και το πρωί και το απόγευμα, και τους περιγράψαμε για το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1. Δυστυχώς και αυτή την φορά δεν υπήρχαν φίλαθλοι, αφού αυτό δεν το επέτρεπε το πρωτόκολλο εξ αιτίας του κορονοϊού.

- Τίποτα δεν είναι περίεργο για μας και φυσικά ξέρουμε πως το άθλημα της κωλοτούμπας έχει πολλούς πειρασμούς και δύσκολα μπορούν κάποιοι να το αποφύγουν. Αυτό το βλέπουμε και από ανθρώπους της ΕΠΣ Εύβοιας κι εμείς δεν θέλουμε να το αφήσουμε ασχολίαστο. Κύριοι, δεν μας ενδιαφέρει το τι λέει και γιατί το λέει ο καθένας, αλλά το γιατί θα πρέπει μια διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η οποία προέκυψε μέσα από δικαστική απόφαση να ακούει πως χρωστάει στην ΕΠΣΕ 3.100 ευρώ ή 1.300 αφού καλύφτηκαν τα υπόλοιπα. Από τι τα χρωστάει αυτά; Νομικά δεν στέκει τίποτα απολύτως και μπορεί να λένε όσα θέλουν οι διοικούντες την ΕΠΣΕ, αλλά δεν θα πληρώσει η όποια διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σήμερα για πράξεις που δεν έχει καμία ευθύνη. Υπάρχουν αυτοί  οι οποίοι έκανν ότι έκαναν τότε και πρέπει να κληθούν να πληρώσουν.

- Διαβάσαμε τα όσα είπαν στην Γενική Συνέλευση ο κύριος Παπαδάκης και ο κύριος Δημητρίου και άλλοι, αλλά δεν συμφωνούμε. Τις όποιες κόντρες υπάρχουν στην ΕΠΣΕ δεν θα τις πληρώσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Από το 2018 μέχρι σήμερα, είχαμε κι άλλες Γενικές Συνελεύσεις, είχαμε και εκλογές  τον Φεβρουάριο του 2019 και δεν είναι δυνατόν τον Ιούνιο του 2020 να ανακαλύπτουν την Αμερική. Ο κύριος Παπαδάκης ήταν πάντα ο ταμίας της Ένωσης και το 2018 και το 2019 και το 2020. Ο κύριος Δημητρίου ήταν και τότε και σήμερα ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής. Ο κύριος Ρέτσας ήταν και τότε στο ΔΣ της ΕΠΣΕ  είναι και σήμερα. Τότε αντιπρόεδρος, τώρα πρόεδρος. Το δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ρωτήθηκα δεν ισχύει για κανέναν. Όλοι ήξεραν και στις προηγούμενες Γενικές Συνελεύσεις δεν είχαν πει το παραμικρό και ψήφισαν ομόφωνα τους απολογισμούς.

- Δεν θα μπούμε σήμερα σε λεπτομέρειες, αλλά θα επανέλθουμε στο θέμα, αν χρειασθεί και ευχόμαστε να μην χρειασθεί, γιατί το δικό μας στόμα δεν θα το κλείσει κανείς. Ευθύνες έχουν τα πρόσωπα και όχι ο Ο ΧΑΛΚΙΣ. Όποιος λοιπόν ανέλαβε τότε να καλύψει αυτό το ποσόν να το καλύψει και να μην επιχειρηθεί να ζητηθεί από την σημερινή διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Τα πρόσωπα που ανέλαβαν να πληρώσουν μέσα από χορηγίες, να κληθούν να το κάνουν, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε τους ηλίθιους, επειδή κάποιοι δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Στο μιλητό κανείς δεν δίνει χρήματα και κανείς δεν απαιτεί χρήματα.

- Καλή Κυριακή να έχετε. Σας αφήνουμε να περάσετε όμορφα και θα επανέλθουμε αύριο σε θέματα που έχουμε ανοιχτά και για την ΕΠΣΕ και για τους αθλητικούς χώρους και για τα παραμάγαζα και για τους κωλοτούμπες και για τα παρατράγουδα και για όσους ξεχνούν εύκολα.