Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς ο κορονοϊός είναι εδώ και δυστυχώς, δεν λέμε ν σοβαρευτούμε, αφού το ρίξαμε στα πανηγύρια και στο πολύ τετ α τετ. Προφανώς ...
θέλουμε να προκαλέσουμε την τύχη μας και μακάρι να μας φυλάξει ο Θεός....

- Εκεί στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών θα μας τρελάνουν. Περιμέναμε ανακοίνωση για μεταγραφή, αφού είναι πλέον καθημερινή δόση, αλλά μας έστειλαν την ανανέωση Ρεπετσά. Σημαντική ανανέωση, αλλά άλλη μεταγραφή περιμένμε και βλέπουμε να μας παίζουν καθυστέρηση.

- Τι να γράψουμε για την Γενική Συνέλευση του Ελλήσποντου Νέας Λαμψάκου;  Απογοήτευση σε όλα τα επίπεδα, αφού ο πρόεδρος Δημήτρης Τσιτίνης έδειξε απογοητευμένος από συμπεριφορές και είπε πως η διχόνοια τον απωθεί και δεν θέλει να συνεχίσει κάτω από τέτοιες συνθήκες. Η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί και ευχόμαστε να πρυτανεύσει η λογική και ο πρόεδρος να συνεχίσει, για ν΄ αποφύγει η ομάδα τις περιπέτειες. Αργότερα θα γράψουμε κάτι παραπάνω.

- Τι έγινε εκεί με τους εκσυγχρονιστές της ΕΠΟ; Τελικά είχε δίκιο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και οι 6 περίπου Ενώσεις οι οποίες έλεγαν πως δεν είνι νόμιμες οι τροποποιήσεις του καταστατικού και οι πρόωρες εκλογές;;; Τα δικαστήρια το αποφάσισαν χθες αυτό κι δεν το γράφουμε από το κεφάλι μας!!!

- Αναβλήθηκε η δίκη που θα εκδικαζόταν χθες, μετά από μήνυση του κυρίου Γιώργου Κουτσουφλάκη, εναντίον ΕΠΟ και ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και θα διεξαχθεί στις 22 Ιανουαρίου 2021.