Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Τετάρτη σήμερα και πρέπει να επιστρέψουμε στο πρόσφατο παρελθόν και στον "εκτελεστικό", αφού χθες το απόγευμα φίλοι αναγνώστες μας "βομβάρδισαν" με σχόλια για την υποψηφιότητα ...
που κατέθεσε ώστε ν αναλάβει τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την οποί απέσυρε μετά από 10΄ γιατί όπως διαβάσαμε κάποιοι αντέδρασαν.

- Εμείς με την φωτιά δεν παίζουμε και ο "εκτελεστικός" είναι φωτιά και το έχει αποδείξει. Πάμε λοιπόν να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Δεν απέσυρε την υποψηφιότητα, επειδή το γιουχα πήγε σύννεφο. Τηλεφώνησε σε φίλους και υποστηρικτές του στην Χαλκίδα, για να τους ρωτήσει αν θα είναι μαζί του και όταν του είπανε πως δεν έχει καμιά δουλειά να πάει στον Παναθηναϊκό, αφού η θέση του είναι στην Χαλκίδα, απέσυρε την υποψηφιότητα.

- Με τον πρώτο που μίλησε ήταν ο γνωστός ως "μπιφτεκάς" και ο οποίος του είπε πως δεν θα μπορέσει να είναι μαζί του στους πράσινους, αφού στην Χαλκίδα οι Παναθηναϊκοί, δεν είναι πολλοί και του μετέφερε και την αντίδραση των άλλων θαυμαστών του. Αυτός ήταν ο λόγος της απόσυρσης της υποψηφιότητας του  εκτελεστικού και όχι κάποιος άλλος. Πάντως πάλι το Λονδίνο ήταν αυτό που έπαιξε πολύ στα όσα είπε ο εκτελεστικός και το ότι "έβαλε" 100.000 ευρώ ο ίδιος και άλλες 100.000 ευρώ η εταιρεία του. Αυτά στα λόγια και γι΄ αυτό δεν έπεισε τους πράσινους και έτσι η ομάδα των στελεχών του δεν θα χρειασθεί να βρει πηγές εσόδων!!! Ευτυχώς που δεν τον πίστεψαν στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και θα είναι ελεύθερος να έλθει στην Εύβοια.

- Όποιος θέλει όποτε θέλει, μπορούμε δημόσια να συζητήσουμε τα πάντα, για να δούμε, αν εμείς με τα σχόλιά μας αδικούμε ανθρώπους του ΔΣ της ΕΠΣΕ ή οι ίδιοι αδικούν, ανθρώπους οι οποίοι έκαναν λάθη, αλλά η προσφορά τους στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο είναι τεράστια. Εμείς δεν αδικούμε κανέναν και πιστεύουμε πως τουλάχιστον οι 9 από τους 11 της διοίκησης ξέρουν κι μπορούν να προσφέρουν, δεν πρέπει όμως να μηδενίζουν τίποτα και κανέναν.

- Ωχ αμάν. Το ακούσαμε κι αυτό. Ο εμφανιζόμενος στο πρόσφατο παρελθόν ως δήμαρχος Κολωνακίου, ενώ τέτοιος δήμος δεν υπάρχει, έχει φιλοδοξία να διοικήσει τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ!!!! Τελικά κάποιοι, αν και έχουμε καύσωνα, με τις κρυάδες τους μπορούν να σε κάνουν παγάκι!!!!