Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

....σουτάκια

- Ο Δήμος Χαλκιδέων και ο ΔΟΑΠΠΕΧ θα κρατάνε πάντα ίσες αποστάσεις από όλες τις ομάδες ποδοσφαίρου και δεν θα λειτουργούν με άλλα κριτήρια από αυτά που πρέπει. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Δημοτική Αρχή, την δήμαρχο κυρία Βάκα και φυσικά στους ανθρώπους του ΔΟΑΠΠΕΧ.  Τα γήπεδα με ...
φυσικό χόρτο,
Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, Νέας Αρτάκης, Νέας Λαμψάκου, Αγίου Νικολάου, Φύλλων και Αφρατίου θα παραχωρηθούν στις ομάδες με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις. Τα γράφουμε από τώρα για να μην έχουμε παιδιά και αποπαίδια.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ προχωράει με γρήγορους ρυθμούς σε επίπεδο ισχυρού ρόστερ και μέχρι τώρα πάει πολύ καλά και πιστεύουμε πως με την έναρξη της προετοιμασίας η ομάδα θα είναι σχεδόν έτοιμη. Λένε πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών έχει πρόταση για χορηγία στα ραδιοτηλεοπτικά, αλλά δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Είναι πάντως γεγονός το ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ πουλάει και όλοι θα ήθελαν να έχουν την αποκλειστικότητα.  Λέτε να υπάρξουν πολλές προσφορές και να έχουμε διαγωνισμό για να επιλεγεί η καλύτερη; Πάντως στον ΗΡΑΚΛΗ κληρώσεις δεν κάνουν!!!

- Συγνώμη, αλλά δεν είναι μαγαζάκι το να παίρνεις 100-150 ευρώ για το κάθε παιδάκι και να χρησιμοποιείς δωρεάν Δημοτικούς Αθλητικούς χώρους, για τους οποίους πάλι πληρώνουν οι γονείς των παιδιών; Καθαρές κουβέντες κυρίες και κύριοι. Αθλητισμός δωρεάν για όλα τα παιδιά σε κάθε Δημοτική Ενότητα και όχι μαγαζάκια. Μπορείτε; Αποδείξτε το.