Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Καλοκαίρι έχουμε και φυσιολογικό είναι να έχει ανέβει το θερμόμετρο, αλλά θα πρέπει να προσέχουμε γιατί η έκθεση στον ήλιο δημιουργεί προβλήματα και μπορεί να επηρεάζει και την σκέψη μας και τις στροφές του....
εγκεφάλου μας. Το παραλήρημα μάλλον έχει να κάνει και με τον ήλιο και με την άνοδο της θερμοκρασίας.

- Τελικά οι διπρόσωποι, οι δήθεν και οι κωλοτούμπες είναι μάγκες και όποιος λέει την αλήθεια είναι μαλάκας, σύμφωνα με τον πρόεδρο. Αγαπητέ πρόεδρο, πάμε να πούμε αλήθειες και μόνο αλήθειες και ευχόμαστε να μην βρεθείς αγκαλιά με τους νοσταλγούς της παράγκας, μόνο και μόνο για να λένε καλά λόγια για σένα. Μπακαλίστικη λογιστική ήταν αυτή που παρουσιάστηκε στην Γενική Συνέλευση, μόνο και μόνο για να μην έχει κανένας πρόβλημα!!! Συμβιβασμός υπήρξε και φορτώσατε χρέη σε ομάδα παράνομα και άδικα, για να καλυφτούν τα λάθη όλων σας.
Εμείς μπαίνουμε στην παρέα αυτών που χαρακτηρίσατε μαλάκες και θ΄ αποδείξουμε πως κάποιοι θα πρέπει να παραδεχθούν πως μάλλον με μέσον πήραν τα πτυχία τους.

- Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, ολοι θα πρέπει να λέμε αλήθειες και όχι μισές αλήθειες. Το ότι κάποιοι δεν γουστάρουν τον Παπακωνσταντίνου δεν σημαίνει πως λένε και αλήθειες. Δημόσια σας έβριζαν και το κάνουν και τώρα στις παρέες τους. Δεν θέλουμε να μεταφέρουμε τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν, επειδή τα ξέρεις όλα και τα έχουμε συζητήσει. Είπαν δυο καλά λόγια, για να μεγαλώσουν το χάσμα με τον Παπακωνσταντίνου και για να πετύχουν τους στόχους τους. Προφανώς κύριε πρόεδρε σας αρέσουν τα καλά λόγια, αλλά η πραγματικότητα θα είναι σκληρή και δεν θ΄ αργήσει να βρεθεί στον δρόμο σας.

- Εμείς κύριε πρόεδρε δεν τους έχουμε ανάγκη και δεν τους φοβόμαστε. Τα λάθη του Παπακωνσταντίνου είναι γνωστά και τα έχουμε γράψει πολλές φορές. Χάϊδευε τους μαλάκες, τους οποίους εσείς λέτε σήμερα μάγκες. Έδινε ευκαιρίες και έπαιρνε από το χεράκι πολλούς και τους άνοιγε πόρτες και πάντα βοηθούσε παράγοντες, ομάδες κλπ και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Απλά υπάρχουν αχάριστοι. Πρόεδρε, το ζητούμενο δεν είναι πόσα χρήματα έχει το ταμείο της ΕΠΣΕ, αλλά πόσα χρήματα έχουν επιστραφεί σε ομάδες για μετακινήσεις, για τραυματισμούς και άλλα και πόσες διαιτησίες έχει πληρώσει η ΕΠΣΕ.  

- Εμείς δεν έχουμε δυσκολία να γράψουμε αλήθειες. Θεωρούμε πως μάγκας είναι ο Κουσκούτης που δεν αλλάζει πρακτική και όχι ο μπουκαδόρος ο οποίος έχει τον πόνο από τον Παπακωνσταντίνου και δίνει συγχαρητήρια στον Ρέτσα, επειδή του επέτρεψε να μιλήσει, με την προϋπόθεση να πει αυτά που του είπανε!!! Τον κύριο Κουσκούτη δεν θα τον χαρακτηρίζαμε ποτέ μαλάκα, άσχετα αν διαφωνούμε σε πολλά. Είναι χρόνια παράγοντας και με άποψη, ενώ ο μπουκαδόρος δεν υπήρξε ποτέ και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.