Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

....φαπούλες

- Καλή εβδομάδα να έχετε όλες και όλοι εκεί στον Δήμο Χαλκιδέων και να προσέχετε γιατί ο κύριος Καθαροσπόρης το είπε και τα παπαγαλάκια κατάλαβαν πως ο Βασίλης έστειλε αυστηρό μήνυμα προς την δήμαρχο κυρία Βάκα και είπε πως τώρα η ανοχή ...
τελείωσε και θα κάνει αντιπολίτευση!!!

- Καλά κανένα παπαγαλάκι δεν καταλαβαίνει από μηνύματα;  Εμείς από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μόνο ένα μήνυμα πήραμε και μάλιστα με το σύστημα του καπνού που χρησιμοποιούσαν οι Ινδιάνοι και αυτό έλεγε: "Τώρα μόνοι σας και μόνος μου. Δεν σας είδα δεν σας ξέρω" και απευθυνόταν προς τους εμπλεκόμενους σε σκάνδαλα του δήμου με το πετρέλαιο και τα χαμένα μηχανήματα!!!

- Την δήμαρχο κυρία Βάκα και τον αντιδήμαρχο έργων κύριο Γουρνή βασίλη δεν θα τους βρείτε μπλεγμένους πουθενά και ποτέ κακομαθημένα. Κανένας από αυτή την παράταξη δεν θα βρεθεί μπλεγμένος, αλλά επειδή στόχος σας είναι η Βάκα και ο Γουρνής, γι΄ αυτό αναφερόμαστε στα ονόματά τους. Και κάτι ακόμη. Να μάθετε να απαντάτε με στοιχεία και όχι την μπάλα στην εξέδρα. Τα σκάνδαλα δίνουν ονοματεπώνυμα και πολιτικές.