Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

...σουτάκια

 - Μεγάλε, ο λαός λέει πως "στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό". Τώρα θα επαναλάβουμε το "λέγε ότι θες λέγε". Μπορείς να μας υποτιμάς όσο θέλεις, φυσικά με στηρίγματα και χειροκροτητές τους συνεργάτες σου, οι οποίοι να ξέρεις πως το στόμα τους στάζει μέλι, όσο μιλάνε για σένα. Ένας μάλιστα πριν δύο τρεις μέρες, έλεγε για την "μεγάλη δουλειά" που έρχεται και με την οποία το χρήμα θα είναι πολύ.... και θα φάνε όλοι με χρυσά κουτάλια!!!

- Η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Πως θα φάνε την αστακομακαρονάδα μόνο με τα κουτάλια και χωρίς πιρούνια;;;; Μήπως τελικά τους ετοιμάζεις γλαρόσουπα;;;; Μας αρέσει πάντως πως μπορεί να μας κατηγορείς κι εσύ και οι συνεργάτες σου, αλλά επιμένεις να μας διαβάζεις. Είμαστε όμως ενοχλημένοι, για να λέμε την αλήθεια, μόνο για έναν συνεργάτη σου, την συμπεριφορά του οποίου δεν θα σχολιάσουμε, γιατί απλά ξέρουμε τους λόγους για τους οποίους είναι δίπλα σου.....

- Περιμένουμε ακόμη να βάλει κάποιος το στοιχηματάκι που λέγαμε. Εμείς επιμένουμε. Ούτε καν δεύτερη και καταϊδρωμένη δεν θα είναι η ομάδα. Και κάτι τελευταίο. Το άδικο δεν το θέλει ούτε ο Θεός και είναι άδικο, κάποιος να έχει βοηθήσει ως χορηγός την ομάδα, αλλά και τους συνεργάτες σου όταν ήταν σε άλλη ομάδα και τώρα να βάλατε σ΄ εφαρμογή το "αλλού τρως και πίνεις κι λλού πας και το δίνεις"!!!!