Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 
- Τι έγινε τελικά και ορίσθηκε ο αγώνας Κυπέλλου ΚΑΘΕΝΟΙ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την 28η Οκτωβρίου στο γήπεδο του Πάλιουρα; Ο αγώνας είχε ορισθεί για 4 Νοεμβρίου, αλλά φαίνεται πως οι δύο ομάδες αποφάσισαν διαφορετικά και η καλή ΕΠΣΕ δεν χαλάει χατίρια!!! Λένε πως πριν τον αγώνα οι ομάδες θα πάνε για μπακαλιάρο και σκορδαλιά, όχι για να έχουν ένα όπλο κατά του κορονοϊού, αλλά και για.... να κρατούν αποστάσεις οι ποδοσφαιριστές!!!!

- Μεγάλε δεν είναι κακό να λες το όνομά σου όταν τηλεφωνείς και βάζεις ερωτήσεις. Εμείς θα απαντήσουμε, γιατί δεν θέλουμε να πιστέψεις πως έγινες και μάγκας. Ρώτησες "ποιον ποδοσφαιριστή ζήτησε ο κ. Ακριτίδης για ν΄ αναλάβει τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ".  Έχουμε την άποψη πως ο κ. Ακριτίδης, δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές που έχει η ομάδα και θέλει να έχουν τα παιδιά εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να αισθάνονται  νικητές. Να τον ακούς τον "μπαρμπα Στέλιο" και δεν θα χάσεις.

- Ποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με παρεμβάσεις του, προσπαθεί να πείσει γνωστά παπαγαλάκια της ενημέρωσης, "να μην ανεβάσουν" το θέμα της πρώην εργαζόμενης για 20 χρόνια στον 96,5 της οποίας δεν έδιναν τα ένσημα για την συνταξη;;;; Ευκολάκι είναι αυτό, αφού τα παπαγαλάκια δεν έχουν φιλότιμο.