Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 
- Οι άνθρωποι της ενημέρωσης, πρέπει να έχουμε την άποψή μας και να την λέμε την ώρα που πρέπει και όχι να τρέχουμε πίσω από τα γεγονότα. Χαμός από την Κυριακή με το θέμα του ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ και του κυρίου Δημήτρη Ακριτίδη. Ο τελευταίος στην βαθμολογία ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ κέρδισε την πρώτη στην.... βαθμολογία ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ. Ηταν η 1η αγωνιστική του κυρίου Ακριτίδη στον πάγκο της ομάδας.

- Αλήθεια γιατί ήμασταν οι μόνοι που είχαμε γράψει πριν προσλάβει προπονητή ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ, πως η μόνη και καλύτερη λύση ήταν ο Ακριτίδης; Γιατί τότε κανείς δεν πήρε θέση; Όλοι εκτιμούν τον κ. Ακριτίδη, αλλά προφανώς δεν θέλουν να γράψουν κάτι για να μην ενοχληθούν άλλοι. Τι θα έλεγαν άραγε αν η ομάδα έχανε και μάλιστα με μεγάλο σκορ;;;

- Ούτε μαγικά ραβδάκια έχει ο κ. Ακριτίδης, ούτε ξέρει άλλα κόλπα. Απλά τα πράγματα. Καταφέρνει και επικοινωνεί στα παιδιά το πως θέλει να παίζουν και τα παιδιά τον ακούνε. Αυτό είναι όλο και αυτό δεν το έχουν πολλοί προπονητές.

- Εμείς λοιπόν της ενημέρωσης δεν πρέπει να μιλάμε κατόπιν εορτής, αλλά να γράφουμε την άποψή μας πριν να έχουμε το αποτέλεσμα.

- Εμείς στο apopsignomi δεν περιμένουμε ν΄ ακούσουμε ευχαριστώ από κανέναν παράγοντα, ούτε να μας πούνε πως είχαμε δίκιο. Μας ικανοποιεί πως αυτό το εισπράττουμε καθημερινά από τους αναγνώστες μας.