Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

" ο μπαρμπα Στέλιος"

 - "Τα θέλει ο κώλος σου" Μανώλη κι εγώ ως "μπαρμπα Στέλιος" δεν σου χαλώ χατίρι. Ξέχασες πολλά στην χθεσινή σου εκπομπή, αλλά δεν πειράζει, θα τα γράψουμε εμείς, αφού εσύ είχες το μυαλό σου αλλού. Εννοώ στην συνέχεια της βραδιάς, αφού είχες κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα.Η καλεσμένη σου δεν έφυγε από πουθενά επειδή ....η ίδια το ήθελε. Την απομάκρυναν οι άλλοι και ειδικά από τον ΛΗΛΑ με τρόπο που δεν θα θέλαμε να περιγράψουμε και για λόγους που δεν θέλουμε να αναφέρουμε,

- Μανώλη, ξέρεις κανέναν παράγοντα ο οποίος να θέλει να προσφέρει όπως η καλεσμένη σου και να απαιτεί οδοιπορικά για να πηγαίνει στο γήπεδο;;; Εσύ δεν είσαι ένας από τους πολλούς που λένε πως ματώνουν οι παράγοντες; Η καλεσμένη σου είναι του δόγματος να ματώνουν οι άλλοι, για να κάνει κουμάντο αυτή. 

- Μανώλη, είναι τυχαίο που "έχει κλείσει" η πόρτα στα Λουκίσια, στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, στον ΛΗΛΑ, στην ΕΠΣΕ και απ΄όπου αλλού είχε περάσει; Τίποτα δεν είναι τυχαίο Μανώλη και ειλικρινά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί κάποια πράγματα πρέπει να τα καταλαβαίνουν όλοι, πριν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη. Στο Βασιλικό άργησαν να το καταλάβουν και ευτυχώς δεν έκλεισαν και σπίτια, αφού κάποιοι από την καλοσύνη τους και την εμπιστοσύνη που έδειξαν, πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι.

- Μανώλη, η καλεσμένη σου μίλησε για την νέα της ομάδα, για τον προπονητή και κάποιους γονείς. Το Βασιλικό έχει τον ΛΗΛΑ και σύμφωνα με την δική σου λογική, αφού δεν πρέπει να ξέχασες αυτά που έλεγες για την Λάμψακο και τον Ελλήσποντο, δεν χωράει μια ομάδα δημιούργημα ενός προπονητή και της καλεσμένης σου. Μανώλη θέλουν να εκδικηθούν τους ανθρώπους του ΛΗΛΑ και τίποτα παραπάνω. 

- Αυτό δεν θα περάσει, γιατί στο Βασιλικό δεν μασάνε από τέτοιες συμπεριφορές και θα το διαπιστώσεις πολύ σύντομα. Στόχος τους είναι ο ΛΗΛΑΣ και το γήπεδό του. Αυτά δεν μπορούν να τα πειράξουν, όσο κι αν το προσπαθήσουν κι εσύ το ξέρεις καλά.

- Αγαπητέ Μανώλη, όταν δεν μπορείς να στεριώσεις σε μία ομάδα, εξ αιτίας της συμπεριφοράς σου δημιουργείς μια δική σου. Εύκολα βρίσκεις 10 γονείς να σε στηρίξουν και ακόμη ευκολότερα πας και δίπλα σε μια άλλη ομάδα και με τον τρόπο σου, εφαρμόζεις την δική σου τακτική, μέχρι να φτάσεις στον στόχο.

- Τώρα έχει σειρά ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ Αγίου ΝΙκολάου. Θα το διαπιστώσουν κάποια στιγμή και ο φίλος μου ο Μάλιαρης και ο φίλος μου ο Γιογιός, αφού για να μην έχουν άλλη ομάδα στο γήπεδό τους, "αγκάλιασαν" τον προπονητή κι την καλεσμένη σου.  Στόχος αυτών θα είναι ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ, αφού θα θελήσουν να έχουν κάποια θέση. Περίμενε Μανώλη και θα το δεις. Έχουν τον τρόπο τους.

- Επειδή όμως αναφερθήκατε και στην ΕΠΣΕ, να μην ξεχνάμε την πραγματικότητα. Μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει, γιατί δεν θέλει να δημιουργεί θέματα, αλλά ξέρουμε ΟΛΟΙ καλά πως κάποιοι κάνουν το σταυρό τους και λένε "σωθήκαμε".

- Αγαπητέ Μανώλη το ποδόσφαιρο δεν είναι χώρος για να παρκάρουν εκεί αυτοί που "σώνει κι καλά" θέλουν να είναι παράγοντες ή προπονητές. Τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου τους ξεχωρίζεις από μακρυά και δεν έχουν ανάγκη από λιβάνισμα. Είναι γνωστοί και είναι άδικο να τους βάζουμε στο ίδιο σκαλοπάτι με αυτούς που ψάχνουν τρόπους για να προβληθούν.

- Για να ρίξουμε και λίγο χιούμορ, ο μόνος κερδισμένος από την παρουσία της καλεσμένης σου χθες, ήταν "ο άσπρος γάτος" όπου καταλήξατε και με την ευκαιρία να ευχηθούμε καλές δουλειές στον κ. Ελευθεριάδη.