Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πάνω από 600 τα κρούσματα κορονοϊού την Δευτέρα, αλλά εμείς ως Ελληνάρες συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που δεν πρέπει, γιατί έτσι μας αρέσει. Δεν φοράμε την μάσκα, δεν κρατάμε αποστάσεις και φυσικά δεν θέλουμε να βάλουμε μυαλό και περιμένουμε πότε θ΄ αποφασίσουν οι επιδημιολόγοι να μας κλείσουν στα σπίτια ....μας. Ειλικρινά δεν περιμέναμε πως θα φτάναμε στο σημείο, να χαρακτηρίζουμε μαγκιά το να προκαλούμε τον θάνατο.

- Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για τις ευχές σας, για την κόρη μας την Κερασία και συγνώμη που δεν απαντήσαμε στον καθένα χωριστά, αλλά η Τρίτη ήταν μια δύσκολη μέρα.

- Σήμερα έχουμε 2 αγώνες γιαα το Κύπελλο Εύβοιας. Ο ένας είναι για την Β΄ Φάση και είναι ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ το οποίο θ΄ αρχίσει στις 15:30 με διαιτητή τον κ. Κασομούλη και βοηθούς τους κυρίους Σέρρα και Παππά. Ο νικητής αυτού του αγώνα, θ΄ αντιμετωπίσει την ΣΚΕΠΑΣΤΗ.

- Στον άλλον αγώνα ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ στις 15:30 διαιτητής θα είναι ο κ. Παπακυριάκος  με βοηθούς τους κυρίους Δάλλα και Βελέντζα.

- Διόρθωσε η ΕΠΣΕ το λάθος στις βαθμολογίες της Γ΄ ΕΠΣΕ και όλα καλά όλα ωραία. Πιστεύουμε πως είναι καλό να διορθώνουμε ο ένας τα λάθη του άλλου και δεν πρέπει να θυμώνουν κάποιοι. Υπάρχουν σοβαρά λάθη για τα οποία δεν γράφουμε τίποτα και απλά ενημερώνουμε για να διορθωθούν και λάθη όπως αυτό με τις βαθμολογίες για το οποίο γράψαμε, αφού πρέπει κι εμείς κάτι να γράφουμε!!!

- Δεν είχαμε ακόμη ανακοινώσεις για αλλαγές προπονητών και ανησυχούμε. Λέτε να έγιναν αλλαγές και να μην το μάθαμε;

- Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ μπορεί να μην ξεκίνησε καλά ή αν θέλετε, όπως θα ήθελε στο πρωτάθλημα, αλλά ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου θ΄ αντιμετωπίσει για το κύπελλο Ελλάδας μια ομάδα της Λακωνίας τον ΗΦΑΙΣΤΟ Βρονταμά.