Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

....μικρά - μικρά

- Δημητρούλα μας γεια σου και ειλικρινά χαρήκαμε που σε είδαμε και μάλιστα στην οθόνη του κινητού μας.  Δεν σε πρόσεξε όμως η παραγωγή, αφού το προσωπάκι σου δεν είχε το σωστό μακιγιάζ, ώστε τα φώτα να μην το δείχνουν, όπως θα έδειχναν τα σφουγγαρισμένα πλακάκια στην τουαλέτα. Γυαλάδα είχαν τα ....μαγουλάκια κι αν δεν μας πιστεύεις ρώτα κι τον φίλο σου τον επαγγελματία!!!!.....

- Το χεράκι του έβαλε  φυσικά ο Βέττας, ο οποίος θέλει να είναι ο ομορφότερος στο γυαλί και γι΄ αυτό κάνει ότι μπορεί για να μην έχει δίπλα του τον Καλίτσα!!!!! Γιώργο τον νου σου.

- Εντάξει με το θέμα των προπονητών; Βρήκαν άκρη η ΕΠΣΕ και ο Σύνδεσμος προπονητών; Βρήκανε λένε οι πληροφορίες και μακάρι να είναι έτσι.

- Γιώργο τι ήταν αυτό που είπες, για την ανακοίνωση της ΕΠΣΕ σχετικά με τον κύριο Καντζούρα; Θεωρείς τιμητικό το να λέει κάποιος κάτι και μετά να ανακαλεί για να γλυτώσει ένα πρόστιμο και μια ποινή; Συγνώμη δηλαδή, αλλά μόνο τιμητικό δεν είναι αυτό. Να σου θυμίσουμε πως υπάρχει και αυτό που λέμε κωλοτούμπα. Γιώργο μας, ξεφτίλα είναι για τον κύριο Καντζούρα η ανάκληση και θα γράψουμε περισσότερα όταν την κάνει.  Όταν λες κάτι, πρέπει να μπορείς και να το στηρίξεις.