Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

....φαπούλες

- Τι τα θες και τι τα γυρεύεις άνθρωπέ μας; Μερικοί κύριοι και μερικές κυρίες πιστεύουν πως μπορούν να ξεγελάσουν τον κόσμο παριστάνοντας  τις αθώες περιστερές, ενώ είναι χειρότεροι κι από εμάς που βρίζουν από το.... πρωί μέχρι το βράδυ. 

- Φυσικά τους δουλεύουν όλοι ψιλό γαζί, γιατί τα ξέρουν όλα και ξέρουν πως "η πουτάνα - πουτάνα" αρσενική ή θηλυκή είναι καλύτερη, αφού μπορεί να κάνει αυτό το επάγγελμα, αλλά έχει την ψυχή της καθαρή και τιμά τα φουστάνια ή τα παντελόνια που φοράει.

- Τι να γράψουμε καλέ μας άνθρωπε; Να γράψουμε για "τις κυρίες" που εκτός από το δικό τους σπίτι προσπαθούν να κλείσουν κι άλλα; Να γράψουμε για τους κυρίους οι οποίοι από το πρωί μέχρι το βράδυ πατάνε σε δύο βάρκες για να λένε πως κάτι είναι και θέλουν να ξεχάσουν το χθες και μισούν αυτούς που τους το θυμίζουν;

- Όποτε θέλουν στην διάθεσή τους για δημόσιο διάλογο. Έχουμε έτοιμο και χορηγό!!! Βέττα, όποτε θέλεις και για όση ώρα θέλεις, κάλεσε αυτές τις καλές κυρίες κι αυτούς τους καλούς κυρίους, για να δεις τι θα πει, "έπεσαν τα τσιμέντα".

- Στα καφενεία ο καθένας λέει ότι θέλει και παριστάνει τον άγιο ή την αγία. Αν το αντέχει ας έρθει σε δημόσιο διάλογο.