Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

....μικρά - μικρά

 
- Κάπως έτσι θα γινόταν, γιατί η ομάδα έχει την δική της ιστορία και δεν ήταν δυνατόν να εξαφανισθεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη για πάντα. Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ Φύλλων, "θα κάνει τις διακοπές του" για λίγο και από την περίοδο 2021 - 2022 θα είναι και πάλι στα πρωταθλήματα της Εύβοιας και μάλιστα πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος. Το σχέδιο είναι έτοιμο και οι στόχοι έχουν μπει. Ο άνθρωπος που έδειξε ενδιαφέρον... δεν είναι ούτε άγνωστος, ούτε ξένος και δηλώνει πως πολύ σύντομα ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ θα είναι στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΕ.

- Χάσαμε επεισόδια ή ο πρώην δήμαρχος κύριος Παγώνης, δεν βγήκε να κατηγορήσει τον Σπανό, την Βάκα και την υπουργό, για τις υπογραφές που έβαλαν και ξεκινούν το έργο αποκατάστασης της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας; Πάντως η δήμαρχος έχει τις απαντήσεις και μάλιστα σε όλα τα γιατί το έργο δεν είχε ξεκινήσει επί Παγώνη.

- Λένε οι κακές γλώσσες πως ο κ. Παγώνης θα τοποθετήσει πινακίδα στην αγορά και θα γράψει "έργο Παγώνη". Να το κάνει ο πρώην για να έχουμε να θυμόμαστε.

- Ποιοι βρίσκονται σχεδόν κάθε μέρα στον ΔΟΑΠΠΕΧ και έχουν ζαλίσει την πρόεδρο κυρία Αϊδίνη και τον διευθυντή κύριο Γκούνη; Πάντως να ξέρουν πως όσο "κι αν γλείφουν" δεν θα καταφέρουν να δημιουργήσουν προβλήματα στο Βασιλικό και τον ΛΗΛΑ. Η κυρία Αϊδίνη σέβεται τους Δημότες του Ληλαντίου και φυσικά τον αντιδήμαρχο μας  κύριο Σέρρα και σε καμία περίπτωση δεν θα κάνει λάθος, όσο κι αν πιέζουν κάποιοι. Ελένη καλημέρα και να προσέχεις , ώστε να μην γλιστρήσεις από τα πολλά σάλια που πέφτουν στα πατώματα του ΔΟΑΠΠΕΧ.

- Ο προπονητής κ. Κώστας Σταματίου δεν είναι χθεσινός στο ποδόσφαιρο και ξέρει καλά τις δυνατότητες της ομάδας του. Το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ έχει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία και για να γίνει αυτό θα πρέπει να είναι ψηλά στην βαθμολογία από την αρχή, ώστε η ομάδα να μην έχει άγχος. Ο κ. Σταματίου δεν ήθελε να πάρουν αέρα τα μυαλά των ποδοσφαιριστών, τον παραγόντων και των φιλάθλων με τα θετικά αποτελέσματα στις πρώτες 3 αγωνιστικές, για να μην συμβεί αυτό που συνέβη  την 4η αγωνιστική. 

- Ο κ. Κρόκος ο προπονητής του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ, θα πάει για μια ακόμη φορά ως αντίπαλος του ΟΛΥΜΠΟΥ στο Γυμνό, αλλά τι να κάνουμε; ΄Ετσι είναι η ζωή. Πάντως ως γηπεδούχος θα είναι στα χαρτιά ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ και θα έχει απέναντί του τον νέο προπονητή του ΟΛΥΜΠΟΥ τον κύριο Μπασούκο, ο οποίος πέρασε και από τον πάγκο του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ. Η ομάδα του ΟΛΥΜΠΟΥ  έχει προβλήματα αφού το ρόστερ της είναι μικρό, ενώ ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ θέλει να κάνει και την πρώτη του νίκη στην έδρα του, αφού έχει 2 νίκες εκτός έδρας κι "στην έδρα του" έχει 1 ήττα και 1 ισοπαλία. Ξεκίνησε με ήττα από την ΑΙΔΗΨΟ και ισοπαλία με την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ.