Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

....σκίζουμε καλτσόν;;;;

 - Είναι πραγματικά για γέλια τα όσα γράφουν κάποιοι επειδή για προσωπικούς λόγους θέλουν να εκδικηθούν κάποιον βουλευτή, κάποιο πολιτικό κόμμα, κάποια Δημοτική ή Περιφερειακή διοίκηση.
Διαβάζουμε απίστευτα ψέματα.
Θα τιμωρηθούν λέει όλοι γιατί αδιαφόρησαν για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό!!!
Απίστευτα ψέματα διότι αυτή η κυβέρνηση είναι που δίνει χρήματα στα ερασιτεχνικά σωματεία τα δύο τελευταία χρόνια και αυτή που έβαλε τάξη και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ποιο ερασιτεχνικό σωματείο δεν πήρε χρήματα τα ....τελευταία χρόνια από το κράτος;
Πόσα είχαν πάρει τα 5 χρόνια που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ;
Ερασιτεχνικό σωματείο είναι οι ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας και κάποιοι κύριοι ενώ ξέρουν πως κάθε χρόνο παίρνει πάνω από 70.000 ευρώ!!!!!
Ένα σωματείο που έχει ομάδα ποδοσφαίρου παίρνει πλέον κάθε χρόνο χρήματα και το σωματείο που έχει 2- 3 αθλήματα παίρνει επί 2 ή επί 3 την χρηματοδότηση.
Τι λοιπόν δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι κύριοι που έχουν μάθει να απειλούν με την ψήφο τους;
Στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ξέρουν και σέβονται την ψήφο του κάθε πολίτη, αλλά δεν υποκύπτουν σε απειλές και ρουσφέτια.
Όπως λέει κι ο λαός, όταν κάποιος ήταν κώλος και βρακί για παράδειγμα με τον υπουργό κύριο Σίμο Κεδίκογλου και για δικούς του λόγους αποφάσισε να ψηφίσει άλλον βουλευτή ή και άλλο πολιτικό κόμμα, να το κάνει, αλλά χωρίς να κρύβει την αλήθεια.
Αυτή η κυβέρνηση στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αλλά όχι τα μαγαζάκια κάποιων.
Δεν έβαλε λουκέτο η κυβέρνηση στον αθλητισμό, αλλά η ΕΠΟ και οι πρόεδροι των ΕΠΣ στο ποδόσφαιρο.
Για δείτε γιατί έχουμε στίβο, μπάσκετ, βόλεϊ και τόσα άλλα αθλήματα;
Κύριοι ρίξτε όση λάσπη θέλετε και γράψτε όσα ψέματα θέλετε, αλλά δεν θα σας πιστέψει κανείς, όπως δεν σας πίστεψε για "να σας σταυρώσει" στις εκλογές που ήσασταν υποψήφιοι.