Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή με υγεία. Κυριακή χωρίς ποδόσφαιρο δεν γίνεται και ας ελπίσουμε πως θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ. Στις 15:00 αυτός ο αγώνας στο Στάδιο της Χαλκίδας και η ομάδα θα χρειασθεί την βοήθεια του κόσμου, όχι μόνο για να κερδίσει τον Βύζα Μεγάρων, αλλά περισσότερο για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών που συνεχίζουν την προσπάθεια για την.....παραμονή στην κατηγορία.

- Η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο, αλλά σίγουρα δεν είναι έτοιμη αφού πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της. Ο κόσμος πρέπει να πάει στο γήπεδο και για έναν ακόμη λόγο. Ανέλαβε την ομάδα ως πρόεδρος η κυρία Φραντζεσκάκη και στο πλευρό της είναι ο άνθρωπος ο οποίος πλήρωσε χοντρά την ομάδα. Αυτός είναι ο κύριος Ταρνανάς και είναι κυριότερος λόγος για να πάτε αύριο στο Στάδιο. Στηρίξτε την προσπάθεια που κάνει αυτή η διοίκηση.

- Να ενημερώσουμε τους φιλάθλους πως δεν πρέπει να μπούνε στον κόπο για να πάνε μέχρι το Ενωσιακό γήπεδο, γιατί φαίνεται πως η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΆΡΗ Θεσσαλονίκης δεν θα ταξιδέψει στην Εύβοια για ν'  αντιμετωπίσει την ομάδα ΆΒΑΝΤΕΣ.

- Δεν θα κατέβει γιατί η ΕΠΟ προφανώς ενημέρωσε πως ο αγώνας θα παιχθεί στα χαρτιά, γιατί ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ αγωνιστικά δεν υπάρχει. Η νέα διοίκηση που ανέλαβε (!!!!!!!!!) την ομάδα προφανώς κάποιο δελτίο τύπου θα έβγαλε, αλλά μάλλον το έστειλε με ταχυδρομικό περιστέρι και δεν έφτασε ποτέ σε αποδέκτες!!!!!!!

- Την καλημέρα μας στον Μανώλη Βέττα και στον Γιώργο Καλούσα και να τους πούμε πως φυσικά και έχουν ευθύνες όσοι στήριζαν την μαϊμού διοίκηση μιας ομάδας και τα έβαζαν με ανθρώπους της ενημέρωσης γιατί έγραφαν πως δεν υπάρχει ομάδα . Καλές οι διαφημισουλες του ανθρώπου της εστίασης στην Χαλκίδα και ομάδων που "διοικεί" η οικογένεια από την Μυτιλήνη, αλλά πρέπει να πούμε πως μια ανακοίνωση που είχε κυκλοφορήσει εναντίον Σωτηρίου, ήταν το λιγότερο ατυχής. 

- Καθαρές κουβέντες Μανώλη και Γιώργο. Ο Σωτηρίου ήταν αυτός που ήταν, αλλά αυτοί που ήταν δίπλα του δεν ήταν ικανοί να κρατήσουν την ομάδα χωρίς αυτόν. Να μην ξεχνάμε τις κορώνες και τα μεγάλα λόγια όλων αυτών. Αυτοί Μανώλη και Γιώργο "έφαγαν" καλά και πίστεψαν πως αφού ο Σωτηρίου έμεινε χωρίς "πακέτο"  ήταν καιρός να πάνε κοντά, υποτίθεται στην "Αμερικανική βοήθεια" και πήγαν.

- Έχουν ευθύνες Μανώλη και Γιώργο και πρέπει να τα λέμε και να τα γράφουμε αυτά.