Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

...... σουτάκια

 - Κανείς δεν αμφισβητεί πλέον πως το πρωτάθλημα Α' κατηγορίας της Εύβοιας είναι 3 ταχυτήτων. Στην πρώτη ταχύτητα 3 ομάδες ξεχώρισαν και συνεχίζουν να διεκδικούν την πρώτη θέση. Στη δεύτερη ταχύτητα 8 ομάδες οι οποίες έχουν μια απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη και στην τρίτη ταχύτητα 5 ομάδες οι οποίες δίνουν μάχη για την... παραμονή τους στην κατηγορία.

- Το Σαββατοκύριακο ΝΗΛΕΑΣ, ΕΡΈΤΡΙΑ, ΛΟΥΚΙΣΙΑ, ΑΛΑΤΣΑΤΑ και ΑΥΛΩΝΑΡΙ θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και να πάρουν τους βαθμούς της νίκης. Δύσκολα θα τα καταφέρουν, αλλά θα είναι μεγάλο το βαθμολογικό κέρδος για οποια ομάδα τα καταφέρει.

- Οι ΚΑΘΕΝΟΙ παίζουν το τελευταίο τους χαρτί μέσα στην ΙΣΤΙΑΙΑ κι αν θέλουν να παραμείνουν κοντά στην κορυφή και να διεκδικήσουν την άνοδο θα πρέπει να κερδίσουν. Με ήττα χάνουν τις όποιες ελπίδες. 

- Στον 2ο όμιλο της Β'  κατηγορίας η ΠΡΟΠΟΝΤΊΔΑ παίζει εκτός με τον ΛΗΛΑ και το ΜΑΡΜΆΡΙ εκτός με την ΣΚΎΡΟ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή με 31 βαθμούς και θα παραμείνουν μόνοι τους εκεί αφού ο τρίτος έχει 23 βαθμούς.