Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Κάποιοι έχετε μπερδευτεί και λέτε πως αυτό θα είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου!!!! Λάθος κύριοι υπάρχει ένα ακόμη κι αν χρειαζόταν κάτι θα κάναμε για να είχε και ένα ακόμη, ώστε όλα τα ωραία να ερχόταν .....μέσα στον Ιανουάριο!!!!!!

- Εμείς επιμένουμε πως ο Ιανουάριος δεν θα φύγει αν δεν φέρει μία δύο καλές ειδήσεις. ΝΑΙ αυτές θα έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο της Εύβοιας και θα είναι και πιπεράτες.

- Κάποιοι οι οποίοι ούτε στήριξαν και ούτε ψήφισαν Βάκα στις εκλογές του 2019, για λόγους που δεν θα αναλύσουμε τώρα, βολεύτηκαν σε θεσούλες στο Δήμο . Στις εκλογές του 2023 τα πράγματα είναι διαφορετικά και διαφορετική θα είναι και η επόμενη μέρα μετά τις Δημοτικές Εκλογές. Εμείς το γράφουμε για να το ξέρουν και να μην πατούν σε δύο βάρκες...

- Ιδιαίτερο το προεκλογικό σκηνικό στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, αφού οι προθέσεις κάποιων είναι πλέον φανερές. Δεν γουστάρουν τον Ψαθά, αλλά δεν θέλουν και τον Μπουροδήμο. Ψάχνουν λοιπόν πρόσωπο από τον χώρο της ΝΔ για να τον βάλουν υποψήφιο, αλλά κανείς δεν επιθυμεί να μπει μπροστά.

- Γιατί όμως όλο αυτό το σκηνικό; Γιατί αυτοί που κινούν τα νήματα, θέλουν ο υποψήφιος να είναι μέσα από τα Ψαχνά για να μην πάνε κόντρα σ' αυτούς που δεν θέλουν ο δήμαρχος που θα εκλεγεί να είναι από την Δημοτική Ενότητα Διρφύων.