Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είστε καλά στην υγεία σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θυμηθηκαμε όλοι αυτό που λέει ο λαός, " γελάει καλύτερα, οποιος γελάει τελευταίος". Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ πήγε στην έδρα της ΑΕΚ και την κέρδισε, κόντρα στα προγνωστικά, ενώ η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ κέρδισε τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ. ΑΕΚ και ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΌΣ δεν είναι πλέον......στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

- Θα σας θυμίσουμε τους πανηγυρισμούς του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΎ για την νίκη της ΑΙΔΗΨΟΎ επί της ΑΡΤΑΚΗΣ, αλλά και τους πανηγυρισμούς του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ χθες για την νίκη της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ επί του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΎ.

- Είναι πάντως για γέλια δύο ομάδες με τέτοιο μπάτζετ να περιμένουν "βοήθειες από ομάδες"της φτωχολογιάς" για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

- Άλλαξαν τα δεδομένα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια και οι υποψήφιοι πρέπει να τρέξουν αρκετά, για να μπορέσουν να προσεγγίσουν ψηφοφόρους οι οποίοι ήταν με τον σταυρό στο χέρι για να σταυρώσουν την κυρία Σοφία. Αυτούς τους ψηφοφόρους δύσκολα θα τους κερδίσουν οι σημερινοί βουλευτές, αν δεν βρούνε τρόπους προσέγγισης.

- Η αγανάκτηση του κόσμου είναι δεδομένη μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά είναι δεδομένο πως ο κόσμος τα έχει πάρει στο κρανίο και με κάποια κόμματα, τα οποία θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτό το δυστύχημα.

- Οι Εθνικές Εκλογές θα φέρουν σε δύσκολη θέση πολλούς υποψηφίους δημάρχους, γιατί οι υποψήφιοι βουλευτές, θα ξέρουν ποιος τους στήριξε και ποιός όχι.  Τα μεγαλύτερα προβλήματα θα τα έχουν οι υποψήφιοι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, αφού ακόμη δεν έχουν αποφασίσει για τους υποψήφιους δημάρχους.