Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

..... μικρά, μικρά

 - Σε 7 αγωνιστικές όλα μπορούν να γίνουν στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, αλλά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία. Μπορεί όμως να μείνει ο αυριανός αντίπαλος δηλαδή ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ ο οποίος έχει 19 βαθμούς και κυνηγάει την ΖΑΚΥΝΘΟ η οποία έχει 26. Μπορεί να την φτάσει; Αν κερδίσει αύριο όλα μπορεί.... να συμβούν. 

- Να θυμίσουμε πως ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ ήταν η ομάδα που κέρδισε 7 - 0 τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στον Α΄ γύρο και ντράπηκε και η ντροπή. Πάντως είναι αλήθεια πως μετά και το 8-0  της Τετάρτης στον αγώνα ΠΟ ΦΗΚΗΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μάλλον δεν είναι το ταβάνι μας!!!!!! Για να δούμε τι θα δούμε.

- Έχουμε ακόμη 7 αγωνιστικές και θα προλάβαινε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να κάνει μία ακόμη αλλαγή προπονητή, μήπως και καταφέρει και ξεπεράσει σε αλλαγές προπονητή τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ!!!

- Πάντως ο νέος προπονητής του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να μάθει καλά τον τρόπο που κάθε Κυριακή θα ζητάει συγνώμη. Αγαπητέ κύριε Παναγιώτη μας, εσείς που έχετε αρχές και άλλα τέτοια σχετικά, συγνώμη δηλαδή, αλλά αφήσατε την ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ που είναι μια ομάδα νοικοκυρεμένη για να πάτε "τζάμπα" στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ που αν αφαιρέσεις την ιστορία του είναι στα τέσσερα και φωνάζει από μακριά "περάστε κόσμε";