Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ο καθένας έχει την δική του άποψη κι εμείς έχουμε την δική μας. Πάει πολύ να βλέπουμε στις συγκεντρώσεις συνδικαλιστές του ΟΣΕ οι οποίοι ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη αλλά δεν λένε κουβέντα για τις δικές τους ευθύνες. Πάει πολύ να βλέπουμε στις συγκεντρώσεις πρώην υπουργούς του ΣΎΡΙΖΑ, οι οποίοι ενώ δεν έκαναν...... τίποτα τα 5 χρόνια που κυβερνούσαν, τώρα διαδηλώνουν εναντίον της σημερινής κυβέρνησης!!!!

- Ο Ελληνικός λαός ούτε κουτόχορτο τρώει, ούτε μπορούν να τον ξεγελάσουν οι μπαχαλακηδες. Η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα πρέπει να συνεχίσει να λέει αλήθειες χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος. Ο λαός αποφασίζει κι αν αποφασίσει να ψηφίσει μπαχαλάκηδες ή σκοταδιστές, θα αναλάβει και τις ευθύνες.

- Στην Εύβοια πάμε για μεγάλη ανατροπή στην πρόθεση ψήφου, αφού η ΝΔ εξασφαλίζει δύο έδρες και υπάρχει υποψηφιότητα η οποία μπαίνει σφήνα και στέλνει στην 4η θέση έναν από τους 3 βουλευτές.

- Δεν ξεχάσαμε την κυρία Σοφία Νικολάου και την καλούμε να κάνει μια έρευνα για να διαπιστώσει αν στην υπόθεσή της, έπαιξε ρόλο το ότι υπεύθυνος του πολιτικού της γραφείου ανέλαβε ο σύζυγός της. Ας ψάξει να βρει ποιούς ενόχλησε αυτό και τι έκαναν για να εκδικηθούν.

- Κυρία Νικολάου εμείς εδώ και μήνες γράφαμε πως δεν θα ήσασταν υποψήφια βουλευτής και εσείς δεν το δεχόσασταν με τίποτα. Κυρία Νικολάου δεν πιστέψατε τότε τα όσα γράφαμε. Το αποτέλεσμα το είδατε. Αν δεν κάνετε κάτι και τώρα σημαίνει πως δεν πέσατε από τα σύννεφα.