Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλό Σαββατοκύριακο και να προσέχετε την υγεία σας. Να αγαπάτε τους δικούς σας ανθρώπους, γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι θα ξημερώσει. Μπορεί πολλά πράγματα να μην είναι όπως τα θέλουμε, αλλά ας φροντίσουμε να μην τα κάνουμε χειρότερα. Τα παιδιά, είναι παιδιά και οι γονείς γονείς. Οι γονείς πρέπει να αφήνουν τα παιδιά να αναπνεύσουν τον δικό τους αέρα κι ας φροντίσουν να μην τους τον μολύνουν. Ο γονιός όποιος κι αν είναι δεν.... πρέπει να γίνεται ενοχλητικός και φυσικά δεν πρέπει να είναι βάρος στα παιδιά του.

- Κάποια στιγμή θα βρούμε τον χρόνο να εξηγήσουμε γιατί κανένας γονιός δεν πρέπει να δημιουργεί προβλήματα στα παιδιά του. Τα παιδιά μπορεί να μην έχουν πάντα δίκιο, αλλά επειδή ο γονιός αγαπάει τα παιδιά του, δεν θα τους σταθεί εμπόδιο.

- Σάββατο σήμερα και θα πρέπει να είμαστε εκτός Εύβοιας, για να προσέξουμε την υγεία μας. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που πρέπει να σφίξουμε τα δόντια και να δώσουμε κουράγιο στον εαυτό μας.

- Σήμερα από 10:00 μέχρι και 14:30 θα έχουμε την φροντίδα του γιατρού μας αλλά εσείς θα διαβάζετε αυτά που έχουμε γράψει από τα ξημερώματα. Αν έχουμε το κουράγιο θα σας έχουμε ενημέρωση και για τα αποτελέσματα των αγώνων.

- Πάντως ένας φίλος μας είπε πως δεν συμφωνεί με αυτό που γράψαμε για τα διπλά που θα έρθουν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου στην Α΄ Εύβοιας. Εντάξει φίλε. Την άποψή μας γράψαμε, αλλά ας περιμένουμε. Μην ξεχνάς πως αν κάποιος έλεγε πως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα κέρδιζε την ΑΕΚ με 1 - 3 θα τον έβριζαν ομαδικώς.