Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλή Κυριακή και να προσέχετε την υγεία σας.  Η αστυνομία έκανε καλά την δουλειά της και τακτοποίησε τους δράστες της επίθεσης στον Βαρουφάκη και μάλιστα πάρα πολύ γρήγορα. Φαίνεται όμως πως αυτό δεν άρεσε ούτε στον Βαρουφάκη, ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ήθελαν τα άτομα αυτά να ήταν από άλλη πλευρά και όχι από τους γνωστούς άγνωστους....του αναρχικού χώρου.

- Κύριε Βαρουφάκη πλάκα θα έχει τώρα να πάτε και μάρτυρας υπεράσπισης των αναρχικών που σας χτύπησαν!!!!!!! Καλά για τους Συριζαιους δεν το συζητάμε. Αυτοί είναι γνωστοί μπαχαλακηδες και έχουν τις συνιστώσες τους.

- Ξεσηκωμός στην Εύβοια και θα έχουμε συλλαλητήρια λίγο πριν την κάλπη. Έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος και δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα είναι υποψήφια η κυρία Σοφία Νικολάου. Θα δημιουργηθεί λένε σύλλογος στήριξης της κυρίας Σοφίας και θα τον ονομάσουν "τα ορφανά της κυρίας Σοφίας"!!!!!!

- Κυκλοφόρησε μια φήμη πως ο κύριος Πολλάκης θα προτείνει στην κυρία Νικολάου να είναι υποψήφια με το κόμμα που θα ιδρύσει ο ίδιος. Να το δούμε κι αυτό θεέ μας.

- Αλήθεια τι έγιναν όλα αυτά τα άτομα που είχε στην υπηρεσία της η κυρία Νικολάου η οποία είχε ανοίξει 3-4 γραφεία στην Εύβοια; Μας τηλεφώνησε ένας φίλος και ρωτούσε να μάθει αν και πότε θα κατέβει η επιγραφή από το γραφείο της κυρίας Νικολάου που είναι πίσω από τα δικαστήρια.... Ο καθένας με τον πόνο του δηλαδή.

- Έγινε πρόταση στην δήμαρχο κυρία Βάκα να είναι υποψήφια βουλευτής, αλλά οι πληροφορίες μας λένε πως δεν δέχθηκε και είπε πως έχει δώσει τον λόγο της στους δημότες και στους συνεργάτες της και συνεχίζει στο Δήμο Χαλκιδέων.