Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστολή Γραμματέων Δ. Ο. ΠΑΣΟΚ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ Δ. Ο.
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
Χαλκίδα, 3/9/2010
ΠΡΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΟΙΝ.: ΜΕΛΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Εμείς οι Γραμματείς των Δ.Ο. Χαλκίδας, Ληλαντίων, Ν.Αρτάκης, Αυλίδας και Ανθηδώνας , καταθέτουμε την πλήρη διαφωνία μας ως προς την εξέλιξη της διαδικασίας ανάδειξης και επιλογής υποψηφίων Δημάρχων, σε ότι αφορά το νέο διευρυμένο Δήμο Χαλκίδας.
Η διαδικασία, δυστυχώς δεν έδωσε την δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες να εκφραστούν και να διατυπώσουν την άποψή τους ως προς τις......
 υποψηφιότητες για το θεσμό του Δημάρχου.
Η διαδικασία από μόνη της έτσι όπως εξελίχθηκε δημιουργεί πολλαπλά ερωτηματικά όχι μόνο στους φίλους και τα κομματικά μέλη του ΠΑΣΟΚ αλλά συνολικότερα στην τοπική κοινωνία.
Εμείς οι Γραμματείς των Δ.Ο. Χαλκίδας, Ληλαντίων, Ν.Αρτάκης, Αυλίδας και Ανθηδώνας έχουμε την πεποίθηση ότι η νέα διοικητική μεταρρύθμιση θα μπορούσε να είχε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, για τους πολίτες, αν υπηρετούνταν από ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, που κατά τεκμήριο διαθέτουν την γνώση και την εμπειρία, που απαιτεί ο Καλλικράτης.
Η Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση με επικεφαλής τον Δημήτρη Αναγνωστάκη και συμμετέχοντες τους εν ενεργεία Δημάρχους Ληλαντίων και Ανθηδώνας και τους πρώην Δημάρχους Αυλίδας και Ν.Αρτάκης, καθώς και μια πλειάδα αυτοδιοικητικών στελεχών, των συγκεκριμένων δήμων αποτελεί μια σοβαρή, υπεύθυνη και νικηφόρα πρόταση για το νέο διευρυμένο Δήμο της Χαλκίδας.


ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΩΝ Δ.Ο.
ΧΑΛΚΙΔΑΣ: ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ: ΚΑΤΣΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ: ΗΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΝΘΗΔΩΝΑΣ: ΚΟΥΤΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΥΛΙΔΑΣ: ΜΑΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ