Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ Σ.

Το Ληλάντιο ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΑΣΙΛΗ ΓΟΥΡΝΗ.


Το ΛΗΛΑΝΤΙΟ, στη Χαλκίδα
ψηφίζει ΒΑΣΙΛΗ ΓΟΥΡΝΗ!


Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Βασίλης Γουρνής κατέβηκε υποψήφιος στη Χαλκίδα, ενώ είχε μεγαλύτερες πιθανότητες να εκλεγεί στο Ληλάντιο, καθώς ......
διεκδικούσε τον ένα από τους τρεις σταυρούς αυτών που ψηφίζουν στην περιοχή του Ληλαντίου (Βασιλικό, Άγιος Νικόλαος, Λάμψακος, Μύτικας, Φύλλα, Αφράτι). Τώρα με τη μετακίνησή του αυτή διεκδικεί από την περιοχή του Ληλαντίου τον ένα και μοναδικό σταυρό που μπορεί να δώσουν αυτοί που ψηφίζουν στο Ληλάντιο, στους υποψηφίους της Χαλκίδας.
Το σίγουρο είναι ότι τον πέταξαν κατευθείαν στα βαθειά αλλά ο Βασίλης είναι πολύ καλός… κολυμβητής! Την ικανότητα και τον δυναμισμό του δεν τα αμφισβητεί κανείς, καθώς έδινε πάντα ένα ηχηρό παρών σε κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, έχοντας θέση, άποψη και ισχυρά επιχειρήματα!
Επιπλέον είναι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά και φρέσκιες ιδέες, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής, αφού σε αυτή γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει. Άλλωστε, για τις ικανότητές του στην τοπική αυτοδιοίκηση, έδωσε σοβαρά δείγματα γραφής τα τελευταία 4 χρόνια ως πρόεδρος του Τ.Σ. του Αγίου Νικολάου.
 Τέλος, είναι και πολύ καλό παιδί και το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος του Ληλαντίου τον αγαπά και θα τον στηρίξει!
Καλή επιτυχία Βασίλη!
Είμαστε σίγουροι ότι το Ληλάντιο θα είναι στο πλευρό σου.
 Άλλωστε τα δύσκολα σταυρόλεξα είναι για τους δυνατούς λύτες!


Υ.Σ. Και για να μην ξεχνιόμαστε, στο ψηφοδέλτιο της Χαλκίδας ο Βασίλης είναι το νούμερο 9. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Του λέμε προκαταβολικά ότι η φανέλα με το νούμερο 9 ήταν πάντα γούρικη!!!