Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΠΑΟ - Ολυμπιακός και Άρης - ΠΑΟΚ... πράξη δεύτερη

Θα γίνει το 2-0 ή το 1-1;

Σε ΟΑΚΑ και Αλεξάνδρειο μεταφέρεται η σειρά των τελικών και των «μικρών τελικών» αντίστοιχα την Κυριακή, στο πλαίσιο των δεύτερων αγώνων της τελικής φάσης των πλέι οφ, στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ.
Έχοντας «σπάσει» το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού, επικρατώντας 75-70 στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τους «ερυθρόλευκους» στις 22:00 με στόχο το 2-0.
Οι «πράσινοι» θα στερηθούν εκ νέου τις .....υπηρεσίες του τραυματία Στράτου Περπέρογλου.
Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός... κατάφερε μέσα σε 40 λεπτά να γκρεμίσει ό,τι έχτισε με κόπο για 26 αγωνιστικές στην κανονική περίοδο: την πρώτη θέση που του είχε χαρίσει και το πλεονέκτημα της έδρας.
Πλέον, η πίεση και το άγχος είναι στην πλευρά της ομάδας του Πειραιά, που θα προσπαθήσει να περάσει νικηφόρα από το ΟΑΚΑ, όπως είχε κάνει και τον Ιανουάριο, στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου.
Ο τρίτος τελικός είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη (1/6) στις 22:00, στο ΣΕΦ, με τον πρωταθλητή Ελλάδας να κρίνεται στις τρεις νίκες.
Στο ζευγάρι για τις θέσεις 3-4 και την έξοδο στην Ευρωλίγκα, η αγχωτική νίκη του ΠΑΟΚ, 76-74, επί του Άρη στην Πυλαία προϊδεάζει για αμφίρροπες μάχες μέχρι το τέλος.
Ο δεύτερος «μικρός τελικός» διεξάγεται στο Αλεξάνδρειο την Κυριακή στις 19:00, όπου το σύνολο του Σλόμπονταν Σούμποτιτς δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη για να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1.
Ο 3ος «μικρός τελικός» θα διεξαχθεί στο κλειστό της Πυλαίας την Τετάρτη στις 19:00.
Το πρόγραμμα των δεύτερων αγώνων της σειράς των τελικών και των «μικρών τελικών» έχει ως εξής:

2οι αγώνες - Κυριακή 29/5/2011
Θέσεις 3-4 Αλεξάνδρειο
19:00 Άρης – ΠΑΟΚ (Σχινάς, Κορομηλάς Η., Παπαπέτρου - NOVASPORTS)

Θέσεις 1-2 ΟΑΚΑ
22:00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Χριστοδούλου, Φούφης, Ψαριανός - ΝΕΤ)