Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

AΠΑΝΤΗΣΗ ΘΟΔΩΡΗ ΣΑΛΕΜΗ

   Καλημέρα σας και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δίνετε να απαντήσω στο επώνυμο σχόλιό σας, καθώς και για την εκτίμηση που δηλώνετε στο πρόσωπό μου.
     Είναι τιμή μου που κάθησα στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Στούπα και τον κ. Γκαλούφα και συζητήσαμε για πιθανή συνεργασία. Σαφώς και δεν θα συστηνόμουν στους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ως βοηθός οργάνωσης και επικοινωνίας όπως και δεν συστήθηκα. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ τέτοιες βοήθειες και φαντάζομαι αυτό είναι καθολικά αποδεκτό.
     Στα πλαίσια της συνεργασίας μας, με τον κ. Καρβέλη και αν αυτό ήταν θεμιτό και αποδεκτό από τη διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, η δική μου θέση αφορούσε στο χειρισμό, ειδικού προγράμματος διαχείρισης της εργασίας του προπονητή/γυμναστή ποδοσφαίρου, σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, βοηθώντας έτσι το τεχνικό team στη βελτιστοποίηση της δουλειάς του στο γήπεδο, με τον πλέον σύγχρονο τρόπο, μέσω ....
καρτελοποίησης όλων των πιθανών βοηθητικών στοιχείων που αφορούν στην κάθε προπόνηση και στον κάθε αθλητή ξεχωριστά, και ήταν μια πρόταση του κ. Καρβέλη προς τη διοίκηση σε ενδεχόμενο συνεργασίας του, με την ομάδα.
     Η όλη συνεργασία δεν προχώρησε, αλλά προσωπικά οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κ.κ. Στούπα και Γκαλούφα, για την επικοινωνία μας, την φιλοξενία, την ισότιμη αντιμετώπιση  και το θετικό κλίμα που εισέπραξα, όπως επίσης, στον πρόεδρο κ. Λάμπρου και τους διοικούντες τον Α.Π.Κ.Ο. ΔΡΟΣΙΑΣ, που συμφώνησαν, να συζητήσουμε με την διοίκηση της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ενώ συνεργαζόμαστε ήδη με τον Α.Π.Κ.Ο.  Εύχομαι σε όλους, κάθε επιτυχία σε προσωπικό και φυσικά σε ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ επίπεδο!
    Όσο αφορά στον Ευβοικό Αγ. Νικολάου, υπήρξα ο πρώτος που έκρουσα το καμπανάκι του κινδύνου, ο πρώτος που με την παραίτηση μου θέλησα να προκαλέσω Γεν. Συνέλευση προστατεύοντας την ομάδα από τις φανφάρες, ο πρώτος που απαίτησα  προγραμματισμό και οργάνωση πριν το επόμενο βήμα, ο πρώτος που έτρεξα να βοηθήσω εξωδιοικητικά πλέον και προγραμμάτισα στην ουσία την  προσπάθεια για τη Δ εθνική που δεν θα ξεκινούσε χωρίς την παρουσία μου και ο πρώτος που  απεύθυνα δημόσια πρόσκληση για διαφορετικό και ικανότερο διοικητικό σχήμα, από αυτό που επιλέχθηκε, η οποία  δεν έγινε αποδεκτή, με τις γνωστές συνέπειες. Επίσης είμαι εκείνος που απομακρύνθηκα τελικά από μια 100% παράνομη διοίκηση χωρίς να διευκρινιστεί ποτέ η αιτιολογία παρόλο που υπήρξα ο κύριος και βασικότερος συντελεστής και χρηματοδότης, στα 2 προηγούμενα χρόνια που ο Ευβοικός πέτυχε ότι καλύτερο στην ιστορία του. (3η θέση Α1 και Πρωτάθλημα Α1). Αυτά όμως σας είναι γνωστά. Περιμένω ακόμα μετά την ολική επιβεβαίωση των απόψεων και των θέσεών μου, να σταματήσουν οι υβριστές την καραμέλα του «Σαλεμή» και να παραδεχτούν επιτέλους ότι με τους χειρισμούς τα «λάθη», και την ανικανότητά τους έφτασαν στη διάλυση τον υπερπρωταθλητή Ευβοικό Αγ. Νικολάου.
     Κλείνοντας εκτιμώ το ενδιαφέρον σας για την ιστορική αυτή ομάδα και την παραδοχή των όποιων ικανοτήτων μου. Δέχομαι την οποιαδήποτε ανοιχτή δημόσια πρόταση σας και όποια συζήτηση, την ύστατη αυτή στιγμή και σε εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να δηλώσει η ομάδα συμμετοχή. Θα ήθελα την άποψή σας για τον τρόπο και ονομαστικά ομοίως ικανούς συνεργάτες που εσείς προτείνετε και εκείνοι αποδέχονται, σε μια προσπάθεια σωτηρίας του Ευβοικού, από ικανό και όχι αναγκαστικό Δ.Σ. αποφεύγοντας έτσι τα λάθη του παρελθόντος. Όρος συμμετοχής μου, είναι η δημοσιογραφική παρουσία  σας και η δημόσια κατάθεση των θέσεων και προτάσεων του καθενός εκ των εμπλεκομένων ως τώρα. Η επιστροφή σημαίνει παραδοχή και η παραδοχή από κάποιους πρέπει να γίνει ΔΗΜΟΣΙΑ. Χωρίς αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφική απομάκρυνσή μου δεν ήταν λάθος αλλά προς όφελος της ομάδας και άρα ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψω στον Ευβοικό, για να συνεχίσει η ομάδα να οφελείται της απουσίας μου, σύμφωνα με τους κ. Αυγέρη, Σιμιτζή, Κακαλιά και όσους στήριξαν τις αποφάσεις τους.

                                                                                                 Περιμένοντας απαντήσεις
                                                                                              Θοδωρής Σαλεμής