Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Πονάει το θέμα της ΕΠΟ

Δεν έχει μεγάλη σημασία το αν είχες λάθος άποψη, αλλά το πως αντιδράς όταν οι δικαστικές αποφάσεις ή οι κωλοτούμπες αυτών που στήριζες, αποδεικνύουν το πόσο δίκιο είχαν αυτοί που τους έβριζες.
Είναι φανερό πως επειδή σου είχαν εξασφαλίσει πιθανότατα ένα εισόδημα, δεν μπορείς τώρα να παραδεχθείς πως έφαγες μια ακόμη σφαλιάρα, κάτι που σου έχει γίνει συνήθεια.
Το θέμα είναι πως αυτοί που πλήρωσαν, πλήρωσαν λάθος άνθρωπο. Πέταξαν στον κουβά τα χρήματά τους και τώρα προσπαθούν να μαζέψουν τα....
κομάτια τους.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, φανταστείτε τι θα έγραφαν τα παπαγαλάκια, αν ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ο κ. Τζώρτζογλου κέρδιζε τα ασφαλιστικά μέτρα κι αν δεν έκανε την κωλοτούμπα στο θέμα της προσφυγής.
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παπακωνσταντίνου δέχθηκε χυδαία επίθεση από τα παπαγαλάκια.
Ποιός τώρα θα βρει την δύναμη να του ζητήσει συγνώμη;
Ποιός θα ζητήσει συγνώμη από τον κ.  Σαρρή;
Εμείς δεν θέλουμε να μας ζητήσει κανείς συγνώμη και φυσικά δεν περιμένουμε από κάποιους να έχουν μυαλό για να καταλάβουν τ΄ αυτονόητα.
Όσο για τον αγαπητό κύριο Νίκο, θα του πούμε πως πληρώνουν για να έχουν κάλυψη και προπαγάνδα, αυτοί που ξέρουν πως δεν έχουν δίκιο. Το κακό είναι πως πληρώνουν λάθος ανθρώπους. Πληρώνουν αυτούς που δεν ξέρουν να γράψουν ούτε μια ολοκληρωμένη πρόταση. Την επόμενη φορά αγαπητέ Νίκο, άφησε να κάνουν την δουλειά, οι επαγγελματίες του είδους, ώστε οι φίλοι σου να ματώσουν περισσότερο οικονομικά, γιατί μάθαμε πως λειτούργησες ως ψιλικατζίδικο.