Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Αυτά ξέραμε μέχρι χθές, από τον κ. Τζώρτζογλου, με το μουστάκι!!!!


Συνεχίζει τον ανένδοτο ο Τζώρτζογλου, νέες απειλές από την ΕΠΟ
Η ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ, ΑΛΛΑ Η ΕΠΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ Γ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ



Την ώρα που η Ένωση Κιλκίς απέσυρε την προσφυγή της κατά της ΕΠΟ η ηρακλειώτικη Ένωση και ο πρόεδρος της Νίκος Τζώρτζογλου συνεχίζουν τον ανένδοτο κατά της Ομοσπονδίας με ασφαλιστικά μέτρα κατά της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης ενώ από την πλευρά της η ΕΠΟ διεμήνυσε ....χθες προς το Ηράκλειο ότι υπάρχει κίνδυνος για τις ομάδες του, τον ΟΦΗ τον Εργοτέλη στην Σουπερ Λίγκα αλλά και για τον Ρουβα στην Γ` Εθνική.

Σημαντικές ήταν οι εξελίξεις που σημειώθηκαν χθες καθώς η “απάντηση” της ΕΠΣ Ηρακλείου μετά την κίνηση της ΕΠΣ Κιλκίς να αποσύρει την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια κατά της διοίκησης της ΕΠΟ είναι νέα προσφυγή στη Δικαιοσύνη! Συγκεκριμένα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με τα οποία ζητεί τη μη διεξαγωγή της προγραμματισμένης για την Κυριακή (14/7) έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ που έχει ως θέμα την «παύση μέλους» των ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου.

Στην αίτησή της επικαλείται δύο λόγους:

α) ότι ακόμη δεν έχει εκδοθεί η απόφαση του Ειρηνοδικείου και

β) ότι η σύγκληση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ δεν είναι νόμιμη διότι δεν υπάρχει «πλήρες αιτιολογικό».

Τα ασφαλιστικά μέτρα της ΕΠΣ Ηρακλείου κατά της ΕΠΟ θα συζητηθούν σήμερα. Κι όλα αυτά ενώ από την άλλη πλευρά η ΕΠΣ Κιλκίς αποφάσισε να αποσύρει την προσφυγή κατά της του ΔΣ της ΕΠΟ στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, λίγες ημέρες πριν την προγραμματισμένη έκτακτη ΓΣ της ομοσπονδίας (14/7) που έχει ως θέμα την επιβολή της ποινής "παύσης μέλους".

Στους λόγους απόσυρσης η ΕΠΣ Κιλκίς επικαλείται ότι η κίνησή της δεν στηρίχτηκε από κανέναν (ΜΜΕ, μεγάλες ΠΑΕ, υφυπουργείο Αθλητισμού) και κάνει ιδιαίτερη ανφορά στη στάση της FIFA.

Απειλές

Από την πλευρά της η ΕΠΟ για να πιέσει άρχισε πάλι να στέλνει μηνύματα ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος αποκλεισμού για τις ομάδες του Ηρακλείου. Το κατά πόσο θα γίνουν πράξη οι απειλές θα φανεί άμεσα και αφού εκδιακστεί σήμερα η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων.

Συναντήσεις

Στο μεταξύ χθες ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ συναντήθηκε με τους αξιολογημένους Ηρακλειώτες διαιτητές και τα μελη της Επιτροπής διαιτησίας μετά από αίτημα των τελευταίων για να συζητήσουν το θέμα. Στις τάξεις των διαιτητών υπάρχει ανησυχία ότι η κόντρα ΕΠΣΗ-ΕΠΟ μπορεί να επηρεάσει τους αξιολογημένους διαιτητές. Συνάντηση για το ίδιο θέμα θα έχει σήμερα ο κ. Τζώρτζογλου με την τριμελή επιτροπή που είχε βγει από την Γ.Σ της ΕΠΣΗ για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ (αλλά ο κ. Σαρρής έχει αρνηθεί αυτή την συνάντηση) την ίδια ώρα που συνεχίζονται και οι επαφές του Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη για το ίδιο ζήτημα.