Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑ ΝΙΟΥΖ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ


ΙΣΤΙΑΙΑ ΝΙΟΥΖ
Σας ευχαριστώ που επαληθεύετε την καρδιά του ρεπορτάζ, το ότι η εν λόγω εκδότρια (κατά προέκταση και η ιδιόκτητη εφημερίδα της) είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
Το δημοσίευμα δεν αναφέρθηκε στην εκλογική διαδικασία, ούτε στο ότι αυτοί που ψήφισαν ήταν λιγότεροι από τα δάχτυλα των άκρων του σώματος, για να το χαρακτηρίσετε "προβοκατόρικο" με σκοπό να δημιουργήσετε εντυπώσεις.
Το "μαύρο πρόβατο" αναφέρεται στην ιστορική αναδρομή του άρθρου, γενικότερα σε εκδότες που είτε έχασαν "συμπάθειες" είτε έπαψαν να προσφέρουν...
τις "υπηρεσίες" τους εκεί όπου ανήκαν.
Περί ανωνυμίας, όταν μου στέλνετε δελτία τύπου, όταν με προσκαλείτε να καλύψω εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις σας, όταν αρθρογραφούσα στην ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ (εφημερίδα μελών και στελεχών σας) για τα καθημερινά προβλήματα του τόπου, όταν ο ΠΑΛΜΟΣ ζητούσε υλικό μου, δεν με γνωρίζατε;
Την επόμενη φορά θα έρθω στην λαϊκή να αγοράσω όσπρια και να υπογράψω την λίστα, να γίνω και εγώ ενυπόγραφος.
Πληροφοριακά, "ποντίκια" λέγονται αυτά που κάνουν βουτιές στους κάδους και το βράδυ βγαίνουν παγανιά για να γράψουν συνθήματα ή να κολλήσουν αφίσες στους τοίχους.
Μένει να συμφωνήσω απόλυτα με το ότι όλοι γνωριζόμαστε και να συμπληρώσω ότι ο τελικός κριτής είναι ο απλός καθημερινός πολίτης, ο αναγνώστης και ψηφοφόρος.