Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Στους Κήπους της Κύμης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

«Πως η ιστορία γίνεται σιωπή»

Στους Κήπους της Κύμης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου, στο χωριό Κήποι στην περιοχή της....
Κύμης στην Εύβοια, ο συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, και οι εξαιρετικοί ερμηνευτές Δημήτρης Μπάσης και.... Ρίτα Αντωνοπούλου θα παρουσιάσουν μία μοναδική συναυλία που διοργανώνει ο Σύλλογος Κηπιωτών Ευβοίας.

Υπόσχονται να μας ταξιδέψουν, με αγαπημένα τραγούδια από το έργο του Θάνου Μικρούτσικου (Σταυρός του Νότου κ.α.), και άλλες γνωστές επιτυχίες άλλων συνθετών (Θεοδωράκη, Σπανού, Νικολόπουλου κ.α.) πλαισιωμένοι από ορχήστρα εξαίρετων μουσικών.

Αυτή η βραδιά θα γεμίσει με λαϊκά, αλλά και πολιτικά τραγούδια λαϊκού βιώματος, όπως η Ρόζα, Πατησίων και Παραμυθιού γωνία, Γουίλλυ, Πάντα γελαστοί , Ελένη, αλλά και Ζωή, Βρέχει στη φτωχογειτονιά κ.α..

Σε ένα πρόγραμμα, όπου τόσο ο Δημήτρης Μπάσης με την ρωμαλέα, λαϊκή φωνή του και τις πολύ ιδιαίτερες ερμηνείες, όσο και η Ρίτα Αντωνοπούλου, πολυφασματική, με ακρίβεια και πειθαρχία, μεταφέρουν το τραγούδι από την σκηνή στο κοινό για να το απογειώσουν.

Σε έναν χώρο ιδανικό για μεγάλες καλοκαιρινές συναυλίες. Με την ομορφιά και την απλότητα του φυσικού τοπίου αλλά άρτια οργανωμένο, εύκολα προσβάσιμο και με άνεση πάρκινγκ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΩΡΑ 21.30
ΚΗΠΟΙ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10€ -  ΕΙΣΟΔΟΣ 12€ -  ΠΑΙΔΙΚΟ 5€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΤΗΛ. 69.79.13.36.31 (κ. Αράπη)