Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΗΞΕ Η Α΄ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την περασμένη Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του π. Νικόδημο Ευσταθίου και τον Διάκονό του π. Νεκτάριο Ευγενικό, επισκέφθηκε τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς μας Μητροπόλεως  στον Ταξιάρχη Ηλίων της Βορείου Ευβοίας, όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την Εορτή της Λήξεως της Α΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου, που..... φιλοξένησε αγόρια της Α΄ και  Β΄ Γυμνασίου, με Αρχηγό τον Ιεροκήρυκα π. Ιωάννη Καραμούζη.
Ήταν η δεύτερη φορά, κατά τη διάρκεια της δεκαήμερης παρουσίας των παιδιών, που δέχτηκαν την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος είχε την δυνατότητα της προσωπικής επικοινωνίας με τα 160 στελέχη και παιδιά, τα οποία ανανέωσαν τον σύνδεσμό τους με την Τοπική μας Εκκλησία και τη ζωή Της και πέρασαν ευχάριστα και δημιουργικά αυτό το δεκαήμερο, χά;ρη στην προσφορά αυτή της Ιεράς μας Μητροπόλεως προς την Νεότητα.
 Η Α΄ Κατασκηνωτική Περίοδος έληξε στις 6 Ιουλίου, ενώ η Β΄ Κατασκηνωτική Περίοδος που θα φιλοξενήσει 100 κορίτσια της Α΄ και Β΄ Γυμνασίου θα αρχίσει, συν Θεώ, στις 8 Ιουλίου με την Αρχηγό κ. Μαγδαληνή Αργυράκη – καθηγήτρια θεολόγο και 40 περίπου εθελοντικά στελέχη που θα την πλαισιώσουν.