Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 0 - 1

''Της κοντής της έφταιξαν οι τρίχες'', λένε στο χωριό μου. Ο προπονητής της ΙΣΤΙΑΙΑΣ κατηγόρησε άλλους και αυτό δεν τον τιμά. Προσωπική μας άποψη είναι πως μετά και από αυτές τις δηλώσεις, δύσκολα μπορεί να σταθεί στον πάγκο της ομάδας, της οποίας λογικό είναι να έχει πάει η ψυχολογία στον πάτο.
Εμείς τα είχαμε γράψει πολύ  νωρίς αυτά αλλά ο Πρόεδρος κ. Αναγνώστου άκουσε αυτούς που ήθελαν να διώξουν τον κ. Γουρνά. Αυτούς που δεν ήθελαν να κάνουν καθημερινή προπόνηση και αυτούς... που ήθελαν ''άλλα'' από τον Γουρνά.
Κύριοι, οφείλουν τώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να διορθώσουν το λάθος τους. Δεν θα τους αφήσει ο εγωισμός τους αλλά δεν πειράζει. Εμείς γράψαμε την άποψή μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Αυτοί που ήθελαν άλλον προπονητή, ας μας πούνε τώρα τι έγινε κι αν δέχονται τα όσα λέει ο κύριος προπονητής.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, και οι πέτρες γνωρίζουν πως ένας καλός προπονητής ρωτάει για να μάθει τον κάθε αντίπαλο. Από πότε απαγορεύτηκε αυτό; Πρώτη φορά πάντως προπονητής καταγγέλλει  άλλους, επειδή, όπως λέει, δίνουν πληροφορίες στους αντιπάλους!!!! Έλεος, κύριε.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ και η ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ είναι οι περισσότερο αδύναμες ομάδες του Ομίλου. Ας ευχηθούμε η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ αυτές τις δύο ομάδες να τις κερδίσει για να αποφύγει τις θέσεις του υποβιβασμού.
Αλήθεια, ο κ. Αναγνώστου, οι άλλοι της διοίκησης και οι ποδοσφαιριστές αποδέχονται ''τις καταγγελίες'' που έκανε ο κύριος προπονητής; Θα τους έλεγα να καλέσουν τον κ. Γουρνά σε μια προπόνηση και να του βάλουν, για τιμωρία, να πάρει τον κ. Αναγνώστου στην πλάτη του και  με τα χέρια να παίζει με την μπάλα!!! Είναι μια άσκηση που αρέσει στον κύριο προπονητή της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ.