Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες να μιλάμε με δεδομένα και όχι με τα θέλω ή τις φαντασιώσεις.
Μας έβρισαν χυδαία και έριξαν πολύ λάσπη, επειδή γράφαμε από τον Χειμώνα πως δεν υπήρχε περίπτωση να ανέβουν οι δεύτεροι στην βαθμολογία της Γ΄ Εθνικής στην Β΄ Εθνική.
Εμείς δεν θα τους χαρακτηρίσουμε όλους αυτούς τους κυρίους και ούτε θα τους πούμε να ζητήσουν συγνώμη. Τόσα ξέρουν, τόσα λένε ή καλύτερα έλεγαν ότι τους έλεγαν άλλοι.
Για τους πραγματικούς φίλους της ομάδας, όλο αυτό το πανηγύρι έκανε ...
κακό και θα το πληρώσει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα 2017-2018.
Θα διαπιστώσετε όλοι πως τώρα θα χαμηλώσουν οι τόνοι και θα προσπαθήσουν να μας πείσουν πως αυτοί οι ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα θα φέρουν το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β΄ Εθνική. Αν αυτό το πιστεύουν, ας το στηρίξουν και καλή επιτυχία.
Θα περιμένουμε ν΄ ακούσουμε τον προπονητή κ. Αυλωνίτη, ο οποίος έχει και την ευθύνη στο αγωνιστικό κομμάτι.
Αν ο κ. Αυλωνίτης δηλώσει πως μ΄ αυτή την ομάδα διεκδικεί πρωτάθλημα, εμείς δεν θα έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από τον καθένα ποιους θέλει, ώστε να φτάσει στο στόχο. Διαβάζουμε πως οικονομικά όλα πάνε καλά και πως υπάρχει άνεση. Αυτό είναι θετικό. Ας φροντίσουν λοιπόν αυτή την οικονομική άνεση να την μετατρέψουν σε αγωνιστική δύναμη με κάποιες προσθήκες ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά.